Avocatul armurierei de pe platou a rupt tăcerea și susține că femeia ar fi fost sabotată. Armuriera i-a povestit reprezentantului său că ea înusuși a încarcat revolverul folosit de Baldwin. Acesta se afla într-o cutie pe care scria ,,gloanţe oarbe". Femeia i-a prezentat apoi asistentului de regie toate cartuşele cu scurt timp înainte ca arma să ajungă la acesta.

Citeste si: Fiica lui Alec Baldwin a stârnit furie pe internet cu costumația de Halloween

Acuzaţii de sabotaj pe platourile de filmare a filmului ,,Rust" 

Mai apoi, asistentul de regie i-a înmânat pistolul lui Alec Baldwin care a împuşcat-o mortal pe directoarea de imagine. Și regizorul a fost rănit în urma incidentului. Acesta se afla în spatele directoarei de imagine. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Între timp, mai mulți membrii ai echipei de filmare au susținut că eroarea s-a produs din cauza oboselii şi au declarat că au fost nevoiţi să lucreze peste 12 ore pe zi, dormind doar în maşini. O altă angajată a dezminţit acuzaţile prin 5 postări în mediul online, redistribuite şi de Alec Baldwin.

Citeste si: VIDEO| Primele imagini cu actorul Alec Baldwin, după accidentul mortal de pe platoul de filmare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si