O românca a primit, din greşeală, un salariu de 23.000 de euro. Femeia refuză să dea banii înapoi

O femeie din Brașov a încasat 23.000 de euro, drept salariu pe o lună. Angajata refuză să înapoieze banii după ce a aflat că i-a primit din greșeală.

Author: Georgiana Balaban marți 09 februarie 2021 , 21:04

salariu primit din greșeală la brașov
Salariu primit din greșeală, la Brașov.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Angajata unei fabrici din Brașov a încasat 23.000 de euro drept salariu. Totul a fost o greșeală, însă femeia refuză să înapoieze suma de bani. Când a mers la bancomat și a observat că în cont are nici mai mult, nici mai puțin, de 23.000

de euro femeia a crezut că a pus mâna pe mina de aur. Brașoveanca a primit salariu cu 110.597 mai mult decât trebuia, de fapt.

Citeste si: Acte și documente necesare pentru Ajutor Social 2021

Se pare, că firma la care femeia practică servicii a virat suma de bani din greșeală. Reprezentanții firmei și-au dat seama de eroarea gravă care s-a produs, așa că au decis să încheie un acord cu femeia, acord ce consta în returnarea diferenței de bani. Angajata a recunoscut mare greșeală, însă nu poate respecta înțelegerea, deoarece a cheltuit toți banii.

Firma unde femeia a lucrat a mers imediat și a depus plângere la poliție.

Cazul a ajuns acum pe masa judecătorilor.

Citeste si: Salariul minim pentru profesori în 2021. Câți bani câștigă cel mai prost plătit dascăl

Angajata refuză să înapoieze suma de bani

Femeia e refuzat ferm să înapoieze suma de bani primită din greșeală pe card, așa că acum se va prezenta în fața Judecătoriei din Brașov. Angajata a pierdut procesul, a făcut apel, li urmează să se judece pe data de 16 februarie.

Ea a primit o pedeapsă de 60 de zile de închisoare cu amânarea pedepsei, dar și 60 de zile de muncă în folosul comunității. În plus, angajata a fost obligată să ofere firmei suma de 107.518 de lei.

Citeste si: Cum să-ți permiți un telefon mai bun în 2021

salariu primit din greșeală la brașov
O femeie a primit o sumă de bani, din greșeală, din partea firmei unde lucrează.[Sursa foto: PixaBay]

„Instanța reține că inculpata și-a însușit o sumă considerabilă de bani, sumă ce a fost virată din eroare în contul său de către societatea angajatoare. În ciuda acestui fapt, inculpata nu a înțeles să restituie suma de bani primită din eroare, ci a ales să îi folosească în interes propriu. Cu privire la circumstanțele personale ale inculpatei, se reține că aceasta este la primul contact cu legea penală, astfel că nu se poate reține o perseverență infracțională în sarcina sa”, se arată în sentința Judecătoriei Brașov.

Brașoveanca și-a pierdut și locul de muncă, după ce reprezentanții firmei au concediat-o.

Citeste si: VIDEO| Vedete lăsate fără bani pe card


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si