Salata boeuf. Iată rețeta corectă! Ingredientul greșit pe care aproape toate gospodinele îl folosesc

Salata boeuf. Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă încep cu multă vreme înainte. Gospodinele întocmesc din timp meniul pentru masa festivă, însă nelipsitul preparat din fața familiei este salata boeuf.

R.B., duminică 08 decembrie 2019 , 15:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Salata boeuf. Nu ai cum să dai greș dacă se respectă câțiva pași simpli. În primul rând ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi și 400 g de castraveți și gogoșari murați.

Salata boeuf

Citeste si: Piept de pui. Secretele marilor bucătari pentru a ieși perfect

Salata boeuf. Cartofii şi morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vită. Imediat după ce s-au fiert, ingredientele se taie în cubuleţe mici şi se amestecă cu mâna, pentru a putea combina cum trebuie aromele.

Citeste si: Vinete la congelator pentru iarnă. Greșeala pe care majoritatea gospodinelor o fac

Salata boeuf. Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.

Salata boeuf

Citeste si: Murături. Ingredientul secret care le menține tari și crocante. Nu se vor mai înmuia niciodată!

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si