Piept de pui. Secretele marilor bucătari pentru a ieși perfect

Piept de pui. Să găteşti piept de pui nu e chiar atât de simplu precum ai crede. Sunt câteva modalităţi simple care te pot ajuta să obţii un preparat delicios, ”neaţos”.

R.B., luni 18 noiembrie 2019 , 12:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Piept de pui. Recomandat chiar şi persoanelor care vor să slăbească, pieptul de pui este delicis şi poate fi preparat cu uşurinţă. Trebuie să ţii cont de câteva sfaturi.

Citeste si: Șnițel. Cum se prepară corect. Ingredientul secret de care multe gospodine nu știu

Spre exemplu, pentru a obţine un piept de pui savuros este recomandat să-l marinezi cu nişte condimente asiatice, iar apoi să-l pui pe grătar. Îl poţi servi cu mango tocat, ceapă verde, ardei iute verde şi suc de lime.

Piept de pui

Citeste si: Musaca de cartofi cu cașcaval. Ingredientul care o face absolut delicioasă!

Piept de pui. O altă reţetă pe care o poţi încerca este să maerinezi pieptul de pui în ulei de susan, ardei iuţi roşii, coriandru, dar şi usturoi şi sos de peşte ori coajă rasă de lime. La fel, pune-l pe grătar şi serveşte-l cu sos de chlli dulce.

Piept de pui

Citeste si: Salata boeuf. Cea mai bună rețetă. Greșeala pe care o fac mulți când o prepară

Piept de pui. Puiul delicios poate fi obţinut şi dacă îl vei unge cu boia de ardei iute şi ulei de măsline. Alege să-l laşi un pic la marinat, iar apoi frige-l pe grătar şi taie-l felii. Serveştel cu fâşii subţiri de ceapă roşie, coajă de lime, măsline negre şi pătrunjel.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si