Bărbatul a fost rănit și a primit îngrijiri din partea unor medici aflați întâmplător acolo, fiind prea slăbit ca să coboare singur scările.

Pompierii s-au ajutat de o scară pentru salvare

Deoarece spațiul era prea îngust pentru tărgile paramedicilor, s-a apelat la evacuarea de la înălțime. Astfel, pompierii au folosit o scară ca să-l coboare pe bărbat de la aproximativ 100 de metri și l-au transportat la spital.

Citește și: Strigătul disperat al unei românce blocată în Venezuela de 10 ani: „Trăiesc de pe o zi pe alta, nu au siguranța zilei de mâine”

Catedrala Santa Maria del Fiore are o înălțime de 116 metri este unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice ale Italiei.

Românii stabiliți în Italia vor să devină minoritate națională recunoscută oficial. Ce beneficii le-ar aduce această măsură

Unul dintre românii domiciliați în Italia vine cu o inițiativă pentru conaționali: vrea să modificarea legii italiene. Mai exact, este vorba de cea a minorităților naționale recunoscute, iar dacă acțiunea demarată de român reușește, comunitatea din Italia s-ar putea bucura de drepturi și beneficii extinse.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Inițiativa lui Claudiu Stănășel, vicepreședinte al Consiliului Local din Prato, vizează modificarea unui act normativ din anul 1999- legea 482- care conține  «Regulamentul privind protecția minorităților lingvistico-istorice».

Citește și: O prezentatoare de la BBC Sport, expusă indecent pe Tinder și alte site-uri de întâlniri- FOTO

Prin modificarea acestui act normativ, comunitatea de români din Italia ar putea deveni minoritate lingvistică recunoscută și protejată de Constituția Republicii, precum alte minorități printre care se regăsesc cele:  albaneză, catalană, greacă, slovenă, croată  și  franceză.

 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si