De duminica seara, de cand muncesc zi si noapte, acesti salvatori din Baneasa n-au mai ajuns sa-si vada familiile. Doar pozele cu cei dragi le alina dorul si ii motiveaza sa se lupte cu furia iernii. Au salvat zeci de oameni chinuiti de boala si au ajuns la ei cu senilata, dupa ore lungi de mers prin troiene.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Niciun om n-a murit in mainile acestor oameni cu suflet. Dar salvatorii nu se lauda. Cu o modestie iesita din comun isi trag sufletul si...pornesc din nou la drum, intr-o noua misiune dificila, fara sa mai conteze daca e zi sau noapte.
Lupte grele dau si drumarii din judetul Constanta, care au incercat sa deszapezeasca ore-n sir drumurile cu probleme. Din cauza viscolului puternic, o parte din munca lor a fost in zadar.

Diseara, temperaturile vor cobori din noi pana la minus douasprezece grade in Dobrogea. Noi vom ramane alaturi de acesti oameni devotati, care la noapte vor fi chemati, din nou, la datorie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si