Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la “ROventura”, Bucovina, colț de Rai

Plecați din străvechea vatră moldavă, de la poalele Ceahlăului, George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, au plecat pe urmele răzeșilor, până în fascinanta țară a Dornelor și își invită telespectatorii, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, să le fie alături într-un periplu de neuitat în Bucovina, acolo unde îi așteaptă o sumedenie de experiențe noi, culinare și nu numai.

Author: Andreea Bolocan vineri 15 ianuarie 2021 , 16:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Frumusețea din tot locul și ospitalitatea gazdelor fac din zilele de iarnă petrecute pe aceste meleaguri unele de poveste.

Plimbarea până la borcut, cum frumos îi spune pe-aici izvorului de apă minerală, e ceva ce Răzeșul propune tuturor oaspeților săi, așa că de toate acestea se vor bucura și telespectatorii, de o plimbare de basm, până la… Izvorul Fericirii.

Descoperiți frumusețile Bucovinei la ROventura

Preparate delicioase și sănătoase îi așteaptă pe-ai noștri spre cumpătata desfătare pentru ca apoi George și Andreea să pornească spre inima codrilor de la poalele Călimanilor, în căutarea celor mai sălbatice și frumoase locuri pe care le-a zămislit natura.

Vin fiert cu merișoare, tocană de afumături fine și-un balmoș răzășesc – toate își vor da ultimul clocot și vor împrăștia aburii parfumați pe buturugile cu

limbi de foc, în inima pădurii, la izvor, acolo unde călătorii noștri rămân la binemeritat popas.

Citeste si: Kanal D, pe primul loc in topul televiziunilor, în întreaga țară și la orașe, cu „Puterea dragostei”

Sâmbăta aceasta la ora 15:00 va fi difuzată o nouă ediție ”ROventura” 

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, pentru a fi parte dintr-o nemaipomenită experiență, un spectacol al locului dar și unul al preparatelor culinare tradiționale, în Bucovina, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”- 15 lei pensie, în România anului 2021


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si