În plină perioadă de vacanță, Delta Siretului este o destinație care oferă turiștilor atracții naturale multiple, o multitudine de activități de agrement și cazări inedite. Si gurmanzii vor avea parte de o <călătorie> culinară ce le va încânta papilele gustative, experimentând pestele in cele mai variate preparate- afumaturi in zacusca, jumari de sturion, de mourn, caviar, saramura de sturion la jar, sturion la protap sau muschi de vita sau pui la jar.

Inovația merge mână-n mână cu tradiția pescărească și dă naștere unor bucate de poveste. Echilibrul în folosirea ingredientelor aduce după sine în farfurie gusturi într-o deplină armonie.

Citeste si: Sâmbătă, începând cu ora 15.00, echipa vă invită într-un periplu ce se întinde din Țara Zărandului până în dulcea Moldovă

Delta Siretului are atracții turistice pentru toate gusturile. Luciul de apă, întinderea de stuf, îndiguirile naturale, totul este o reușită armonie între dezvoltarea naturală și munca omului, din ultimii zece ani. Mirifica înlănțuire de canale și poduri care taie ochiuri de apă și leagă petice de uscat oferă o intimitate care relaxează și inspiră pe oricine ajunge aici.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Iubitorii de călătorii se vor îndrăgosti de acest loc, fie de o căsuță plutitoare, de un bungalow cu ponton ori de o căsuța de pe insula ce pare că stăpnește tot luciul de apă din jur. În fiecare an liniștea locului este “tulburata” de Festivalul Insula, unde turiștii se bucură de muzică bună și de o atmosferă aparte.

Citeste si: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Sovata, perla turismului balnear din Transilvania

Imaginați-vă toate acestea în imagini și nu ratați o nuă ediție de colecție a emisiunii <ROventura>, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D cu George Mihai si Andreea Străvoiu!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si