Sâmbătă, la “ROventura”, descoperiți frumusețile zonei Siriului

Sâmbătă, începând cu ora 15.00, <ROventura> va invită să descoperiți frumusețile comunei buzoiene Siriu. Lacul de acumulare, masivul Siriu, cu lacul Vulturilor, cascada Pruncea și râurile sălbatice fac din această așezare o veritabilă perlă de la curbura Carpaților.

Author: Laura Macovei vineri 17 iunie 2022 , 15:01

Sâmbătă, la “ROventura”, descoperiți frumusețile zonei Siriului

Sâmbătă, la “ROventura”, descoperiți frumusețile zonei Siriului

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

George Mihai și Andreea Străvoiu invită telespectatorii Kanal D să descopere cele mai frumoase locuri și cele mai savuroase povești ale zonei Siriului care i-au fermecat, de la Vlahuță încoace, pe o sumedenie de călători și temerari.

Lacul Vulturilor cu înaripate legendare, caprele negre, dar și luciul de apă, bine ascuns în leagănul munților se vor dezvălui pasionaților de drumeții ca un preambul al unei călătorii de poveste spre crestele Siriului.

Drumul până în masivul Siriu este o aventură, însă cei care iubesc istoria vor avea ocazia să străbată vestitul drum al nemților spre vârful Bocarnea, descoperind încă tranșee ce delimitau zona frontului.

Citeste si: Despărțire în ”Casa Iubirii”: Bianca este dezamăgită de comportamentul lui Adrian

Ținutul Buzăului adună la un loc, parcă, toată frumusețea naturii și întreagă bogăție a Pământului. Locul are și o generoasă zestre culinară și oameni buni de pus la rană. Ingredientele locale pregătite la foc molcom, după rețete păstrate de la străbuni oferă gurmanzilor experiențe memorabile. Cei care iubesc aventura se pot bucura de o plimbare pe un traseu de 11 km cu caiacul sau o sesiune de rafting pe râul Buzău.

Pentru prezentatorul George Mihai a fost o întoarcere acasă, locul unde a copilărit și care a zidit în el amintiri pentru o viață. Alături de Andreea Străvoiu, vă poartă pașii prin farmecul Munților Buzăului și vă invită să descoperiți aceste meleaguri de vis.

Citeste si: Klaus Iohannis, mesaj la adresa NATO: „Avem încredere deplină în capacitatea NATO de a face faţă oricăror ameninţări şi provocări”

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15.00, la Kanal D o nouă ediție de poveste "ROventura", alături de George Mihai și Andreea Străvoiu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si