În perioada noiembrie 2021- ianuarie 2022, cei șapte români cercetați de polițiștii italieni au comis cinci furturi, de fiecare dată folosind aceleași modalități, având ca țintă mai multe tutungerii din Cornaredo (Milano). Din cauza principalei ținte a infractorilor, oamenii legii au declanșat o anchetă.

Citeste si: O româncă a ajuns în spatele gratiilor după ca a oficiat zeci de căsătorii fictive în Italia. Femeia era „nevastă“ de meserie

Polițiștii din cadrul Secției Nor a Companiei Corsico (Milano), cu ajutorul colegilor de la postul din Cornaredo, au pus în executare joi, 20 octombrie 2022, la orele dimineții, în provinciile Milano, Pavia și Monza-Brianza, o ordonanță de arestare preventivă în penitenciar împotriva a 7 români acuzați de asociere în vederea comiterii de furturi în formă agravată.

Doar doi dintre cei șapte români au ajuns în spatele gratiilor

Doi dintre cei șapte români căutați de autoritățile italiene au fost arestați, în timp ce restul de cinci sunt în prezent fugari întrucât s-au întors în România. Arestații au fost duși la închisoarea San Vittore din Milano.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un român riscă să ajungă în spatele gratiilor după ce a furat mâncare în valoare de 3 euro în Italia

Oamenii legii le-au atribuit 14 furturi comise în dauna barurilor-restaurante și a sălilor de jocuri de noroc, 16 furturi de plăcuțe de înmatriculare aplicate pe vehiculele folosite la acțiunile infracționale pentru a scăpa de anchete și 9 furturi de autoturisme și camionete.

Citeste si: Țara care atrage românii cu salarii avantajoase. Câți bani primesc lunar cei care muncesc aici

Citeste si: Țara care atrage românii cu salarii avantajoase. Câți bani primesc lunar cei care muncesc aici

Totalul bunurilor furate, estimate la cel puțin jumătate de milion de euro, au fost apoi introduse pe piața ilegală din zona Milano și parțial trimise în România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si