„Kim Jong-un s-a dat la tine!” Uluitor ce i-a cerut Trump fostei purtătoare de cuvânt, Sarah Sanders

Detalii incredibile apar din relația lui Donald Trump cu fosta sa purtătoare de cuvânt, Sarah Sanders. Un dialog halucinant a avut loc între cei doi după întâlnirea cu liderul nord-coreean Kim Jong-un: Vei merge în Coreea de Nord şi te vei sacrifica pentru echipă! Soţul şi copiii tăi îţi vor simţi lipsa, dar vei fi un erou pentru ţara ta!”, i-a spus liderul SUA în glumă.

Author: R.I. miercuri 02 septembrie 2020 , 10:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preşedintele american Donald Trump i-a spus lui Sarah Sanders, pe când era purtătoare de cuvânt la Casa Albă, „să se sacrifice pentru echipă” după ce liderul nord-coreean Kim

Jong-un i-a făcut cu ochiul în timpul unei întâlniri în Singapore din iunie 2018.

„Kim Jong-un s-a dat la tine!”, a glumit Trump, încântat, potrivit dezvăluirilor lui Sanders din cartea de memorii „Speaking for Myself”, care va fi lansată pe 8 septembrie, informează The Guardian.

Citeste si: "Trageți în tot ce mișcă". Dictatorul din Coreea de Nord, decizie incredibilă pentru stoparea COVID-19

Sarah Sanders descrie comportamentul "grosolan și misogin" al lui Trump

Sarah Sanders provine dintr-o familie republicană importantă- tatăl ei, Mike Huckabee, a candidat pentru nominalizarea la Casa Albă în 2008 şi 2016- şi, aparent, doreşte să devină guvernator al statului Arkansas.

Citeste si: China se pregătește în secret pentru un viitor război nuclear. Pentagonul SUA, în alertă

Cartea este un elogiu adus preşedintelui de un adept loial şi are subtitlul „Faith, Freedom and the Fight of Our Lives Inside the Trump White House”, potrivit News.ro.

Totuşi, ea descrie în cartea sa comportamentul grosolan şi misogin al preşedintelui şi al consilierilor principali, ceea ce i-ar putea face să tresară pe cei din campania prezidenţială actuală, mai ales că Trump se află în urma democratului Joe Biden în opţiunile de vot ale femeilor.

Gluma lui Trump: Vei merge în Coreea de Nord şi te vei sacrifica pentru echipă!  

Despre incidentul cu Kim, pe care Trump l-a curtat asiduu în primii doi ani ai preşedinţiei lui, Sanders a povestit cum liderul nord-coreean a acceptat „şovăitor” un Tic Tac din partea preşedintelui care, „dramatic, a suflat în aer pentru a-l reasigura pe Kim că era vorba despre o bomboană mentolată” şi nu ceva otrăvitor.

Citeste si: Cum s-a infectat Adelina Pestriţu cu COVID-19?

Cei doi au vorbit despre sport, inclusiv fotbal feminin, apoi, scrie Sanders, ea a remarcat faptul că liderul nord-coreean „se holba” la ea.

„Am avut un contact vizual direct şi Kim a dat din cap şi a părut că îmi face cu ochiul. Am fost înmărmurită. Am lăsat repede privirea şi am continuat să iau notiţe”.

Citeste si: O femeie s-a îmbolnăvit de coronavirus cu 6 luni în urmă și nu a scăpat nici acum

Mai târziu, în limuzina prezidenţială, Sanders i-a povestit lui Trump şi şefului de cabinet al lui de la acel moment, John Kelly.

„Kim Jong-un s-a dat la tine! S-a dat!”, a spus Trump. Sanders a mai scris că i-a replicat că nu asta a vrut să spună: „Domnule, vă rog să încetaţi”.

Kelly l-a susţinut pe Trump şi preşedintele a glumit: „Ei bine, Sarah, asta rezolvă lucrurile. Vei merge în Coreea de Nord şi te vei sacrifica pentru echipă! Soţul şi copiii tăi îţi vor simţi lipsa, dar vei fi un erou pentru ţara ta!”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si