Calul sărbătorește în curând majoratul

Are aproape 18 ani. E născut pe data de 3 iunie, la câteva zile după sărbătoarea copilăriei. Credem noi că asta îl face să fie atât de prietenos cu cei mici. Face parte din rasa Cal de Sport Românesc şi are un temperament vioi şi este bine supus dresajului, fiind o rasă adaptată echitaţiei”, au scris reprezentanţii Jandarmeriei Române pe pagina lor de Facebook.

Citeste si: Bărbatul care şi-a incendiat soţia a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Înainte să comită fapta a sunat la 112: "Veniţi încoace sau o omor acum?“

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Animalul a fost antrenat pentru misiuni dintre cele mai dificile şi, de-a lungul anilor, a participat la numeroase misiuni de ordine publică, dar şi la competiţii naţionale de obstacole organizate de Federaţia Ecvestră Română, la unele dintre ele reuşind să se claseze chiar pe podium.

Șarlatanul a defilat pe sub Arcul de Triumf, de Ziua Naţională a României

Acum prietenul nostru necuvântător are nevoie de noi prieteni.

Deşi nu şi-a pierdut supleţea şi nici cadenţa, vârsta nu ii mai permite să participe la misiunile de ordine publică. Încercăm să îi găsim o nouă casă, pe cineva care să îl adopte şi să îi ofere protecţie şi prietenie. Am uitat să vă spunem un detaliu important: răspunde la numele de Şarlatan. Aţi zâmbit, nu-i aşa? Ştie să profite de neatenţia stăpânului şi să fure din buzunar morcovii pregătiţi tot pentru el.
Dar un lucru e sigur: nu a înşelat niciodată afecţiunea şi încrederea pe care am reuşit să ni le dăruim reciproc în cei 18 ani de prietenie
”, au mai afirmat reprezentanţii Jandarmeriei.

Citeste si: Radu de la "Casa Iubirii", gelos după ce Kinga a invitat alt concurent în camera roșie

Persoanele care doresc să îl adopte pot suna la numărul de telefon 021.409.62.53, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si