Autoritățile au anunțat carantină totală pentru șase localități. Măsura intră în vigoare astă seară

Localităţile Otopeni, Măgurele, Corbeanca, Popeşti Leordeni, Dobroieşti şi Mogoşoaia din Ilfov intră în carantină de sâmbătă seară.

Georgiana Balaban, sâmbătă 21 noiembrie 2020 , 17:40

șase localități în carantină
6 localități din Ilfov intră în carantină.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Localităţile Otopeni, Măgurele, Corbeanca, Popeşti Leordeni, Dobroieşti, Mogoşoaia, din judeţul Ilfov, intră în carantină începând de sâmbătă, de la ora 22.00, pentru două săptămâni, în urma unui ordin emis de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Totodată, a fost emis ordinul pentru carantinarea celor şapte localităţi din judeţul Constanţa pentru care s-a propus această măsură.

"În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă emisă la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Ilfov, respectiv Constanţa, ţinând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Naţional de Sanănătate Publică, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis în data de 21.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru Otopeni, Măgurele cu satele aparţinătoare Alunişu, Dumitrana, Măgurele, Pruni şi Vârteju, Corbeanca cu satele aparţinătoare Ostratu, Petreşti şi Tamaş, Popeşti Leordeni, Dobroieşti cu satele aparţinătoare Dobroeşti şi Fundeni , Mogoşoaia, din Judeţul Ilfov şi Lumina, Costineşti, Agigea, Mihail Kogălniceanu , Medgidia, Valu lui Traian, Techirghiol, din Judeţul Constanţa", a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.

Măsurile anunțate de autorități intră în vigoare în această seară

șase localități în carantină
Carantină pentru șase localități.[Sursa foto: PixaBay]


Carantina pentru localităţile din judeţul Ilfov intră în vigoare în 21 noiembrie, de la ora 22:00.

Citeste si: Carantină totală începând de sâmbătă seara. Unde se aplică restricțiile?

Citeste si: VIDEO - Oraș după oraș, România intră în carantină.E rândul Constanței

Carantina pentru localităţile din judeţul Constanţa intră în vigoare în 21 noiembrie, de la ora 20:00.

Şapte localităţi din judeţul Constanţa, printre care municipiul Medgidia, comunele Agigea, Costineşti, Mihail Kogălniceanu şi Techirghiol, erau propuse pentru carantinare.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si