Șase persoane au fost rănite, luni, într-un accident produs pe DN13A, în care au fost implicate două autoturisme.

Un bărbat de 32 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism. Acesta conducea dinspre Odorheiu Secuiesc. Patru persoane cu vârsta între 20 și 50 de ani au fost rănite, iar cei doi șoferi au ajuns la spital. Niciunul dintre șoferi nu consumaseră alcool.

Citește și: Șoferiță beată, accident cu patru autoturisme. A fugit de la locul faptei

Șoferiță beată, accident cu patru autoturisme. A fugit de la locul faptei

O șoferiță din Vrancea a provocat un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme. Aceasta era băută și a fugit de la locul accidentului. Patru autoturisme au fost implicate în accident. Femeia de 44 de ani a fost surpinsă pe  Drumul Național 23 A, în comuna Milcovul. Aceasta consumase alcool.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și:  Un bărbat a murit într-un accident pe Autostrada A1. Acesta a fost luat la ocazie

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 44 ani, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Milcovul, pe direcția Focșani către Gologanu, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un disc agricol, ce se afla staționat în afara părții carosabile, pe care l-ar fi proiectat în gardul unui imobilul."

Femeia și-a continuat drumul și a fost prinsă după 3 km

"În urma impactului au fost avariate două autoturisme și gardul unui imobil. Femeia și-a continuat deplasarea către municipiul Focșani, fiind oprită în trafic la o distanță de circa 3 km de locul producerii accidentului.

Citește și:  Accident pe DN 6: o persoană a decedat după ce remorca unui autocamion a ajuns pe contrasens

Aparatul etilotest a indicat rezultatul de 1,03 mg/L alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la Spitalul Militar de Urgență Focșani, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”,  potrivit IPJ Vrancea.
Femeia a refuzat transportul la spital.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si