Scandal sexual în cadrul clubului de baschet feminin. Conversații explicite despre partidele de amor

Detalii bombă au ieșit la iveală despre neregulile pe care le-a descoperit fostul tehnicial al formației, Stacey Nola. onversațiile explicite despre partidele de amor derulate între președintele clubului și două dintre baschetbaliste au fost făcute publice.

Author: K.B. duminică 29 decembrie 2019 , 14:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Stacey Nolan a dat publicității converații purtate pe WhatsApp, unde se discută despre partidele de amor dintre Marcel Urban și cele două jucătoare ale clubului pe care acesta îl conduce.

Citeste si: VIDEO| Apartamentul care te poartă înapoi în timp

Citeste si: Horațiu Moldovan despre pacienta arsă la Floreasca: Bisturiul electric nu se folosește cu dezinfectantul respectiv

Citeste si: O echipă condusă de secretarul de stat Horaţiu Moldovan a mers la Spitalul Floreasca pentru a se interesa de starea de sănătate a pacientei arse în timpul operaţiei

Vreau

să știți de la mine partea reală a ceea ce s-a întâmplat în sezonul 2016/2017. M-am simțit dator să vă spun. Mereu Marcel mi-a blocat povestea, omul e necinstit. Însă acum am considerat că e momentul să mă destăinui. Relația dintre Marcel Urban și Brankica Hadzovic era prea personală. Aceasta era părerea mea. Nu pot vorbi în numele altor jucătoare, dar sunt sigur că multe dintre ele sunt de acord cu mine. A fost foarte greu pentru mine să lucrez în astfel de condiții. Când am ajuns la Arad nu știam de relația dintre ei. Nu aș fi niciodată de acord ca între un președinte de club și o jucătoare să existe o relație de acest gen”., a dezvăluit Stacey Nolan pentru jurnaliștii de la baschet.ro.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este... Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este vorba despre mama Geta: „Carla mai și doarme cu...”
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si