Imaginile pe care nu le putem difuza integral sunt presarate cu picanterii care i-ar face sa se rusineze pana si pe protagonistii filmelor pentru adulti! Politistul care nu renunta la uniforma pana la finalul partidei e biciuit cu propria curea de o tanara fara haine si fara inhibitii!  

Jocul erotic din care nu lipsesc pervesiunile sexuale se desfasoara, aparent, intr-un motel.

Distractia celor doi e intrerupta de un apel telefonic. Un superior care habar n-are in ce moment nepotrivit pica ii cere politistului raportul de activitate.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Indiscretia sefilor nu-i strica politistului cheful. Odata ce pune la punct chestiunile de serviciu, isi reia activitatea care ii socheaza acum pe superiorii sai!

Nu e pentru prima oara cand politistul e implicat intr-un scandal.

Acum cateva luni, in spatiul public au aparut imagini cu acelasi personaj, de data aceasta aparent baut, la volanul masinii. Odata cu filmulete ce par sa-l incrimineze grav, mai multe fotografii publicate online il infatiseaza pe jumatate gol in natura.

Superiorii lui au stabilit atunci ca e curat ca lacrima, altfel nu poate fi explicat cum de imediat politistul a fost avansat de la gradul de subcomisar, la cel de comisar.

Ce vor stabili acum mai marii din politia hunedoreana? Ramane de vazut!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si