Scena teatrului romanesc a mai pierdut un nume valoros! Trupul neinsufletit va fi depus joi la Cimitirul Bellu
Actual

Scena teatrului romanesc a mai pierdut un nume valoros! Trupul neinsufletit va fi depus joi la Cimitirul Bellu

M. P.
11 iul 2018

Lumea teatrului romanesc este in doliu! Ion Cazaban s-a stins din viata la varsta de 83 de ani. Slujba de inmormantare va avea loc vineri, 13 iulie, la orele 12:00.

Trupul neinsufletit va fi depus joi la capela Cimitirului Bellu. Ion Cazaban a fost cercetator stiintific principal la Institutul de Istoria Artei "G.Oprescu", al Academiei Romane, Ion Cazaban a scris, din 1969 pana in prezent, numeroase studii dedicate istoriei regiei, scenografiei si avangardei teatrale romanesti, publicate in revistele Institutului de Istoria Artei.

Citeste si: Un copil din Iasi si-a pierdut viata din cauza manelelor. Parintii sunt singurii vinovati! Au improvizat un aparat de radio si au produs o adevarata tragedie

Ion Jean Cazaban a publicat cateva sute de articole (cronici de teatru sau film, recenzii) in reviste precum Teatrul, Contemporanul sau Romania liteara.  In anul 2011, a primit Premiul UNITER pentru intreaga activitate.

Citeste si: Mesajul incredibil al unei mame al carei fiu a promovat Bacalaureatul cu 6,53: ”Este o minune de la Dumnezeu!” Ce se ascunde in spatele acestei reusite te va impresiona

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook