Şapte civili au fost torturaţi de către ruşi şi apoi executaţi în mod laş cu un glonţ în cap. Mai multe victime aveau mâinile şi genunchii legaţi ”, a scris într-o postare pe Facebook şeful Poliţiei din Kiev, Andrii Nebîtov.

Victimele nu au fost încă identificate

Această groapă a fost descoperită azi (luni) acolo unde erau staţionaţi militari ruşi, în apropiere de satul Miroţke”, situat la 35 de kilometri de Kiev

adaugă el.

Şeful poliţiei din regiunea Kiev anunţă că ”lucrează în prezent la identificarea victimelor”.

Citeste si: Primul caz de variola maimuţei în România. Este vorba de un bărbat din Bucureşti

După plecarea militarilor ruşi din regiunea Kiev şi descoperirea a sute de cadavre ale unor civili ucraineni, Bucea a devenit un simbol al crimelor de război înfăptuite de Rusia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Moscova a respins în mai multe rânduri aceste acuzaţii, denunţând ”falsificări” ale Kiev-ului cu susţinerea Occidentului.

Citeste si: Un minor drogat din Satu-Mare a produs un accident după ce a furat mașina familiei

La sfârşitul lui aprilie, cadavrele a trei bărbaţi, torturaţi în mod vizibil şi ucişi prin împuşcare au fost găsite, legate la ochi, într-o groapă la Miroţke, potrivit Poliţiei din Kiev.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov: „Putin va aduce pacea în lume!”

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a făcut declarații șocante. Acesta a ajuns la o concluzie halucinantă potrivit căreia Putin va aduce pacea în lume.

Televiziunea cecenă a difuzat un discurs halucinant al lui Ramzan Kadîrov. Bărbatul anunță că Putin va aduce pacea în lume, chiar dacă sunt  necesare războaie  pentru realizarea acestui obiectiv.

În declarațiile sale, subliniază și că președintele rus „ia întotdeauna deciziile corecte”.

Decizia liderului cecen a șocat pe toată lumea. Bărbatul a declarat că Vladimir Putin vrea să aducă pacea în lume, iar acest obiectiv este motivul pentru care a trebuit să pornească războaie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si