VIDEO | Scene cumplite la Hâncești: O tânără asistentă medicală a fost împușcată mortal de iubit

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Hâncești. Tânăra împușcată de iubit era asistentă medicală la un spital din Capitală.

Author: Diana Bostan marți 14 septembrie 2021 , 14:09

Crima cumplită de la Hâncești
Tânăra împușcată de iubit[Sursa foto: Facebook- Ana Fantaziu]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Noi detalii despre crima cumplită de acum două zile de la Hâncești! Tânăra de 23 de ani, care a fost împușcată de logodnic era asistentă medicală la Spitalul

Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Conducerea instituției a publicat un mesaj prin care și-a exprimat regeretul pentru cele întâmplate. 

Colegii tinerei asistente și-au arătat durerea prin postări pe pagina de Facebook

„Cu adânc regret, administrația IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” anunță despre decesul prematur al colegei noastre dra Fantaziu Ana, asistentă medicală în Departamentul Primiri Urgențe. Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să o cunoască şi să o aprecieze ca pe o asistentă medicală extraordinară şi om luminos. Zbor lin, Ana!”, se menționează în mesajul administrației spitalului „Sfânta Treime”.

Tânăra a terminat studiile la Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”, iar din anul 2019, după absolvirea studiilor și-a început activitatea la

IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

Citeste si: Crimă înfiorătoare: un tânăr de 24 de ani, ucis cu sălbăticie de iubita sa

Tânărul i-ar fi amenințat pe toți cu moartea

Tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Tânărul în vârstă de 28 de ani, cu care urma să-și întemeieze o familie, s-a dus acasă la părinții Anei, unde s-ar fi stârnit un conflict.

Tatăl fetei, a fugit speriat, iar în urma lui s-ar fi auzit mai multe împușcături. El a fost și cel care a alertat autoritățile, venite la fața locului, polițiștii au găsit cadavrul fetei și al bărbatului. Cazul este investigat de oamenii legii pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Citeste si: VIDEO| Bărbat alergat cu toporul pe o stradă din Ploiești, după ce a încercat să își apere iubita


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si