Scene de groază în casa Puterea Dragostei. Scandal cu bătăi

În ediția de vineri, 4 martie 2021, concurenții din cadrul show-ului matrimonial Puterea Dragostei au sărit din nou la bătăi. Află cine  a sărit primul la bătaie.

Author: Andreea Bolocan vineri 05 martie 2021 , 13:48

Cristian Comănici a sărit la bătaie[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În ediția de mâine, 4 martie, de la Puterea Dragostei concurenții își vor aduce reproșuri. Mariana este mai decisă ca niciodată să destrame mai multe prietenii între băieți.

Cristian Comănici sare la bătaie, iar fetele sunt nevoite să intervine pentru a calma situația. Totodată, Maria îi da un ultimatum iubitului ei, Marinescu și continua discuțiile ce au început în urmă cu puțin timp.

Scandal la Puterea Dragostei între băieți

Mariana este concurenta care este pusă pe stricat alianțe. Se pare că frumoasa șatenă voia să se întâmple acest lucru încă de la începutul emisiunii. De asemenea, Marinescu a devenit puțin frustrat după ce a auzit spusele Marianei și i-a dat o replică.

Citeste si: Cine este Andreea de la „Puterea Dragostei”?! Noua concurentă face senzație

Mariana: ”S-a întâmplat lucrul pe care mi l-am dorit încă de la început.

Vi se sparge bricada, vi s-a spart brigada.”

Primul care a sărit la bătaie a fost tot Cristian Comănici, iar fetele sunt nevoite să intervină pentru a calma apele. Alex Stoica pune și mai mult presiune pe concurent și îi spune faptul că dacă ar fi fost în situația în care ar fi trebuit să aștepte o perioadă atât de lungă de timp pentru o fată, cel mai probabil ar fi plecat din emisiune.

Alex Stoica: ”Băi, nervosule, niciodată nu agresezi o femeie! Eu dacă sufeream după o femeie și vedeam că nu mă acceptă, umblu foarte multe luni după ea, eu plecam... Nu mai stăteam să sufăr!”.

Cristian Comănici a sărit la bătaie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maria îl amenință pe Marinescu că îl părăsește

Citeste si: De unde e Jador, carismaticul concurent de la Survivor Romania

După cele întâmplate, Maria îl amenință pe Marinescu cu despărțirea și că ea îl lasă singur să poată face ce Își dorește. Marinescu îi răspunde Mariei și consideră că este acuzat și certat pe degeaba.

Maria: ”Dacă se vor mai întâmpla situații de genul, nu o să mai fim împreună.”

Marinescu: ”Mă cerți degeaba!”

Maria: ”Ești liber să fii singur și să faci ce vrei!”

Sursa: WoWbiz

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si