De unde e Jador, carismaticul concurent de la Survivor Romania

Află unde s-a născut, dar și unde a copilărit faimosul cântăreț Jador. Detalii nemaiștiute din viața artistului le puteți citi mai jos.

Author: Andreea Bolocan marți 02 martie 2021 , 16:30

concurentul puterea dragostei survivor omania Jador
Jador
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Jador, pe numele său adevărat, Remus Ionuț Dumitrache este unul dintre cei mai iubiți concurenți din cadrul show-ului TV Survivor România de pe Kanal D.

La 23 de ani, Jador și-a câștigat o popularitate mare participând la emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D. El a reușit să-și câștige fanii prin stilul său direct iar legătura lui cu muzica i-a adus și mai mulți fani. Acesta a colaborat cu mulți cântăreți din Romania devenind în acest fel unul dintre cei mai ascultați cântăreți din Youtube Romania.

Jador provine dintr-o familie modestă, chiar dacă acum a ajuns să câștige sume fabuloase din cântat și aparițiile televizate. Odată cu lansarea lui pe piața muzicală din România, artistul a ajuns să ducă o viață mai mult decât decentă și să își permită pentru el și familia sa un trai mai bun.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, mesaj alarmant pentru fani în miez de noapte: „Cine stă la Victoriei să-mi aducă repede...!”

De unde e Jador

Remus Ionuț Dumitrache (Jador) s-a născut comună din județul Bacău și a urmat cursurile Grupului Școlar ”G.J. Cancicov” Parincea. Înainte de a face muzică, Jador a absolvit în 2017 Facultatea de Relații Internationale și acum/era masterand la ”Studii economice”.

Citeste si: Ella și Livian de la „Puterea Dragostei”, din nou împreună. Unde au fost surprinși cei doi

Jador și mama sa

Jador a făcut și un vlog cu părinții lui la locul unde aceștia muncesc. „Părinții mei au un magazin de pește, o Pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă. Acum sunt după marfă”, a declarat cântărețul. Concurentul de la Puterea Dragostei, Remus Ionuț Dumitrache (Jador), a ajuns să câștige o sumă fabuloasă pentru fiecare cântare pe care o susține. Acesta avea înaintea pandemiei de coronavirus mai bine de 12 cântări pe lună.

Cântărețul Jador este un familist convins

Jador de la Puterea dragostei este extrem de mândru de familia sa și nu de puține ori a zis că pentru aceștia ar face orice. În cadrul unui episod din emisiunea ”Survivor România” de la Kanal D, acesta a povestit despre familia lui și a spus ca pentru ei luptă în cadrul acestei emisiuni.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si