În dimineața zilei de marți, la DSP Arad s-au încins spiritele atunci când, din senin, directorul economic al instituției și-a atacat colegii.

Bărbatul a pus mâna pe un spray cu piper, dar și pe un aparat cu electroșocuri, pe care le-a îndreptat amenințător către ceilalți angajați ai instituției.

Citește și: Un jurnalist TV a murit de epuizare, cu capul pe birou

Scandal de proporții la sediul DSP Arad

Angajații DSP Arad s-au certat minute în șir, însă scandalul nu s-a încheiat până la intervenția autorităților.

Se pare că nu este prima dată când directorul devine agresiv cu ceilalți angajați ai DSP. Acesta abia se întorsese dintr-un concediu pe care și l-a luat tot din cauza faptului că a avut divergențe cu colegii săi.

Citește și: Caricatură revoltătoare în revista Charlie Hebdo după cutremurul din Turcia. "Este o rușine, trebuie ștearsă"

„Am primit sesizările din partea lor, privind abuzul sau un comportament neadecvat la locul de muncă, al domnului director economic, din cadrul instituţiei”, a declarat Otinel Şandru, lider de sindicat, notează  observatornews.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”- wowbiz.ro

„Probleme au fost de vreo trei-patru luni, încontinuu. S-a sesizat şi la minister. Așteaptă răspuns, dar văd că nimeni nu face nimic”, a declarat Paul Petraşcu, de la DSP Arad.

Citește și: VIDEO- Bătut de colegi și aruncat în tomberon- Afirmațiile la adresa unui elev din Bacău, care se crede că ar fi fost persecutat la școală

Chiar și așa, problemele au continuat pentru că, proaspăt întors din vacanță, bărbatul a venit la muncă cu chef de scandal.

De la ce a pornit scandalul

Se pare că totul a pornit de la faptul că un angajat l-a salutat pe directorul irascibil, moment în care acesta a răbufnit.

Citește și: Plicul cu bani sau viața?! Trăim în țara în care sistemul de sănătate e bolnav! Șefa secției de Oncologie de la Spitalul Județean din Suceava a fost acuzată că primea și pretindea bani de la pacienți sau aparținători că să aibă acces la tratament

„<<Tu să nu mă mai saluți, că ești un gunoi!>> A început să mă jignească cu diferite vorbe pe care nu pot să le reproduc”, a declarat Paul Petraşcu, DSP Arad.

„De la un simplu salut pe care i l-a adresat, a început un adevărat scandal. A început să-i adreseze diferite injurii. Să-l jignească”, a declarat Gabriela Moţ, DSP Arad.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

Citește și: Cine sunt cele două eleve din Roșiori care s-au bătut ca în ringul de box din cauza unui băiat. Una dintre victime a ajuns la spital

Bărbatul nu s-a oprit nici măcar atunci când au intervenit superiorii săi. Apele s-au liniștit abia când a venit Poliția.

Pentru că bărbatul nu s-a oprit nici măcar în momentul în care au venit superiorii săi, aceștia au chemat polițiștii.

Oamenii legii au deschis un dosar pe numele directorului pentru folosirea unor dispozitive ilegale în cadrul instituției și continuă cercetările în acest caz.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si