Scenele dramatice au avut loc în cursul zilei de marți, 28 martie 2023, la orele după-amiezii, pe ruta Bacău - Onești.

Pensionara cu pricina, într-o zonă cu serpentine, ar fi refuzat să se mai așeze pe scaun și astfel l-ar fi deranjat pe șoferul microbuzului, căzând în mod repetat peste acesta. 

Citește și: Alessia Gabriela s-a stins din viață la doar 4 anișori. În cazul româncei sunt anchetați șase medici

Mai apoi, în momentul în care a văzut că nu este ascultat, șoferul a tras pe dreapta, i-a adresat numeroase injurii și chiar a început să o lovească pe femeie în mod repetat cu palma și pumnii. Cu toate că în microbuzul groazei se aflau mai mulți călători, niciunul dintre cei care au asistat la agresiune nu au intervenit să o salveze pe femeie din calea furiei șoferului.

Bătrâna nu a depus plângere la poliție

A doua zi, cei de la firma de transport au primit imaginile și au început o anchetă disciplinară în cazul șoferului scandalagiu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pe perioada desfășurării anchetei, șoferul a fost suspendat din funcție.

Citește și: VIDEO- Piton de un metru, slobod pe o stradă din Baia Mare! Imagini inedite cu șarpele

Potrivit martorilor este vorba despre un bărbat în vârstă de 56 de ani, care provine din Onești. Bărbatul era angajat de puțin timp la această firmă.

Între timp, imaginile au ajuns și în spațiul public, iar pentru faptul că nu există făcută o plângere depusă de femeia vătămată la poliție împotriva șoferului, agenții s-au autosesizat.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și pentru deranjarea ordinii și liniștii publice.

Citește și: Țara în care studenții au o vacanță de o săptămână pentru a se îndrăgosti/"Bucurați-vă de flori, mergeți să vă îndrăgostiți"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si