Școlile militare trec în regim online

Cursurile școlilor și universităților militare trec în mediul online, din cauza pandemiei. Această decizie a fost luată miercuri, de conducerea Ministerului Apărării, pe fondul creșterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19.

Author: Alina Raducu joi 12 noiembrie 2020 , 07:37

Școlile militare trec în regim online
Școlile militare trec în regim online
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Prin ordin al șefului Statului Major al Apărării, se supendă în mod eșalonat, începând de miercuri, 11 noiembrie, activitățile educaționale care impun prezența fizică a elevilor, studenților și cursanților în sistemul de învățământ militar preșcolar, liceal, post-liceal, universitar și post-universitar, precum și în instituțiile de formare continuă”,

se arată într-un comunicat.

Școlile militare trec în online

În cazul studenților Institutului Medico-Militar, studenții vor continua să facă voluntariat la Direcțiile de Sănătate Publică din București și Mureș, dar vor face cursurile tot online.

Citeste si: Elevii condamnă decizia Ministerului Educaţiei şi Cercetării de a anula olimpiadele şcolare

Școlile militare trec în regim online
Școlile militare trec în regim online

Armata a cumpărat, la începutul anului școlar, tablete și laptopuri pentru elevii din colegiile militare, peste 2.200, iar până la finalul lunii decembrie urmează să fie achiziționate alte 1.500 pentru elevii școlilor postliceale militare.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si