Scrisoarea emotionanta a unui baiatel care a murit: "Dragi prieteni, cand veti citi asta eu voi fi in Rai"

Inainte sa moara, un baiatel in varsta de 7 ani le-a lasat prietenilor o scrisoare emotionanta, prin care isi ia ramas-bun de la ei.

A.S., vineri 04 noiembrie 2016 , 11:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marshall Clarks, un baietel in varsta de 7 ani din Devon, Mare a Britanie a incetat din viata din cauza unei boli rare, pentru care nu exista tratament, numita boala Batten. Inainte de a muri, el le-a lasat o scrisoare emotionanata de rama-bun prietenilor.
"Dragi prieteni,
Acesta va fi ultimul meu measaj de aici deoarece atunci cand veti citi asta eu voi fi in Rai. Este in regula, nana mi-a povestit despre toate lucrurile minunate pe care le pot face odata ce ajung aici. Voi gasi capsuni si briose, pe care le voi putea manca din nou, voi putea sa alerg si sa ma ma uit la desene" le transmite Marshall prietenilor lui.
El a fost diagnosticat cu aceasta boala rara in septembrie 2013, fiind unul dintre cei 24 de copii din Marea Britanie care sufera de boala Batten. Aceasta a avansat de-a lungul timpului, lasandu-l pe micut fara vedere, mobilitate si abilitatea de a comunica.
Marshall s-a stins din viata cu cateva zile inainte sa implineasca 8 ani, iar bunica lui a scris pe blogul personal: "El este in Rai acum. Aici a fost iadul pentru el, iar acum este liber!".
"Acum este momentul sa imi iau ramas-bun. Bucurati-va pentru mine pentru ca nu mai sunt prins intr-un corp care ma impiedica sa ma bucur de copilarie. Sunt liber acum sa fac lucrurile de care imi este atat de dor. Va iubesc mult, al vostru Marshall" isi incheie baietelul scrisoarea.

Marshall Clarks, un baietel in varsta de 7 ani din Devon, Mare a Britanie a incetat din viata din cauza unei boli rare, pentru care nu exista tratament, numita boala Batten. Inainte de a muri, el le-a lasat o scrisoare emotionanata de rama-bun prietenilor.

"Dragi prieteni, Acesta va fi ultimul meu mesaj de aici. Cand veti citi asta eu voi fi in Rai. Este in regula, nana mi-a povestit despre toate lucrurile minunate pe care le pot face odata ce ajung aici. Voi gasi capsuni si briose, pe care le voi putea manca din nou, voi putea sa alerg si sa ma ma uit la desene" le transmite Marshall prietenilor lui.

El a fost diagnosticat cu aceasta boala rara in septembrie 2013, fiind unul dintre cei 24 de copii din Marea Britanie care sufera de boala Batten. Aceasta a avansat de-a lungul timpului, lasandu-l pe micut fara vedere, mobilitate si abilitatea de a comunica. Marshall s-a stins din viata cu cateva zile inainte sa implineasca 8 ani, iar bunica lui a scris pe blogul personal: "El este in Rai acum. Aici a fost iadul pentru el, iar acum este liber!".

"Acum este momentul sa imi iau ramas-bun. Bucurati-va pentru mine pentru ca nu mai sunt prins intr-un corp care ma impiedica sa ma bucur de copilarie. Sunt liber acum sa fac lucrurile de care imi este atat de dor. Va iubesc mult, al vostru Marshall" isi incheie baietelul scrisoarea, relateaza Daily Mail.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si