Tragedia de la Timișoara  a avut loc în urmă cu doar câteva zile. Atunci, Iuliana s-a aruncat de la etajul zece alături de copiii ei. „Iulia”, cum îi spuneau prietenii, nu a avut șanse de supraviețuire. A murit pe loc alături de fiul ei, iar la scurt timp a pierit și fiica. Cu toții așteptau reacția lui Marcel- fostul iubit al tinerei. Acum el și-a expus public durerea.

Citeste si: El este tatăl copiilor morți la Timișoara, alături de mama lor. Alex este copleșit de durere

Este informația momentului în cazul tragediei care a îngrozit țara. Astăzi, când Iulia și cei doi copii cu care s-a aruncat de pe bloc sunt conduși pe ultimul drum, Marcel, fostul iubit, a spus primele cuvinte de la aflarea veștii.

Ce a transmis Marcel

Marcel a fost destul de reținut în ceea ce a privit moartea Iuliei și a celor doi copii. Până acum a fost acuzat de numeroase persoane, din diferite surse, însă nu a ieșit în față pentru a se apăra, ci din contră, pentru a-și lua rămas bun de la fosta lui iubită și micuții ei.

scrisoarea-lui-marcel-dupa-moartea-iuliei

Iulia și fostul iubit - Marcel.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: VIDEO| Mămica din Timișoara, care s-a sinucis alături de copiii săi, trebuia să se recăsătorească pe 28 aprilie cu fostul soț. De ce nu a mai ajuns mirele

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

El a eliminat posibilitatea de a vorbi după tragedia întâmplată, așa că azi, în ultimele ore înainte de înmormântare, a venit cu o scrisoare publică:

„Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei.

Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. Familiei mele.Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg. Îi multumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună. Mulţumesc tuturor celor care au venit şi care au plâns împreună cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi. Veniţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine şi cu cei prezenţi, să îi conducem. Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind. Vă mulţumesc tuturor!", a scris Marcel, fostul iubit al Iuliei.

Citeste si: Un tânăr s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Slatina

De când Iulia s-a omorât, dar și-a omorât și copiii, toată lumea se întreabă de ce a recurs la acest gest terifiant. Cei trei aveau viitorul înainte. Numeroase surse și mulți apropiați ai Iuliei spun că, de fapt, Iulia ar fi fost amenințață de către Marcel că îi ia copilul, pe care l-ar avea împreună. Este vorba despre băiețelul de doar doi anișori, astfel că fosta soacră a Iulie a declarat că s-a făcut și test ADN în urmă cu mai mult timp și s-a dovedit acest lucru.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

Însă nu se știe cu certitudine ce a determinat-o în final să recurgă la un astfel de gest, astfel că sunt numeroase ipoteze.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, în viața ei.

Citeste si: Marcel, fostul iubit al mamei din Timișoara, scrisoare emoționantă în memoria Iulianei și a copiilor: „Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, îi aud vorbind”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si