Initiativa Guvernului de a schimba cartile de identitate cu acte biometrice, ce vor contine informatii legate de sanatatea, cazierul sau situatia fiscala a cetatenilor Romaniei, nu este vazuta cu ochi buni de credinciosi. Nu putini sunt aceia care vad in asta un fel de implinire a unei profetii apocaliptice, in care oamenii sunt marcati cu semnul Fiarei. In urma cu 9 ani, parintele Justin Parvu, figura de referinta in ortodoxia romana vorbea despre acest moment si ii indemna pe romani sa refuze actele biometrice.

Acesta a trimis o scrisoare deschisa, pe 14 ianuarie 2009, scrisa la Manastirea Petru Voda si semnata de mai multi preoti parohi si calugari.
Noile acte biometrice nu sunt vazute cu ochi buni de crestini

„Prin lege, prin ordonanta de guvern, romanii sunt obligati sa se incadreze intr-un plan de urmarire si supraveghere la nivel national si mondial, proiect care le rapeste de fapt oamenilor libertatea. Romanilor li se cere sa-si puna pe pasapoartele, permisele auto si orice alt act personal cipul biometric ce contine amprenta digitala, imaginea faciala, si toate datele personale. Poate pentru multi dintre dumneavoastra acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar in spatele acestui sistem de insemnare a oamenilor, de codare si stocare a datelor de identificare se ascunde o intreaga dictatura, un intreg plan demonic, prin care de buna voie iti vinzi sufletul diavolului. Insemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte masuri luate pentru controlul absolut al fiintei umane. Dragii mei, dupa cum proorocesc Sfintii Parinti, primirea acestui semn este lepadarea noastra de credinta.
Sa nu credeti ca putem sluji si lui Dumnezeu si lui mamona. Nu, dragii mei, nu primiti acest insemn diavolesc care va rapeste ceea ce va apartine prin mostenire de la Dumnezeu, dreptul la identitate, dreptul la unicitate si originalitate, al fiecarei fiinte umane! Trebuie sa va aparati acest drept de la Dumnezeu, chiar de ar fi sa platiti cu pretul vietii voastre. In zadar castigati cele ale lumii, daca va pierdeti sufletele voastre si ale copiilor vostri, pentru ca Sfintii Apostoli ne spun clar „se cuvine sa ascultam de Dumnezeu mai mult decat de oameni”.
(...)
Daca ii spui acum unui cetatean care are cinci copii in casa – „Mai, nu mai lua buletinul sau pasaportul” – pai el nu intelege. „Pai, parinte, eu ce le mai dau de mancare”? Si-l pui in fata acestei situatii grele. Suntem noi dispusi ca Brancoveanu de altadata sa facem sfinti din copiii nostri? Nu suntem pregatiti.(...)
In urma cu cativa ani, credinciosii au iesit in strada pentru a impiedica proiectul de lege

Sa rezidim neamul acesta! Dar nu vom putea izbandi lucrul acesta daca nu ne vom rezidi fiecare in parte sufletele noastre. Sa ne pocaim si sa ne punem cenusa in cap, ca sa ne dea Domnul harul si puterea de a primi mucenicia. Va trebui sa cream mici fortarete, mici cetatui de supravietuire, la sate, acolo unde mai sunt inca oameni care pricep si isi amintesc Randuiala, unde sa avem pamantul nostru, scoala noastra – in care sa ne crestem copiii in duhul aceasta ortodox, sa avem spitalele si moasele noastre. Copiii inca de la nastere trebuie protejati- pentru ca, dupa cum vedeti, vor sa implanteze acest cip pruncului la nastere.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Fiecare este dator sa-si mantuiasca sufletul. Fiecare sa se intereseze si sa vada ca ne aflam in fata unui moment de cumpana in care ai de ales: sa-ti pierzi sufletul sau sa-ti salvezi sufletul. Cel care nu s-a interesat pana acum, nu e tarziu inca sa afle si sa se dumireasca”, scria parintele Justin Parvu in 2009.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si