Bine v-am regasit. Cand vorbim despre munte cei mai multi dintre noi se gandesc automat la statiuni ca poiana brasov, sinaia sau bran. Noi am descoperit locuri mai putin cunoscute dar parca desprinse din povesti si evident vrem sa le impartasim cu dvs.

PENSIUNE MARAMURES
Vreti sa petreceti un weekend traditional… atunci plecam din judetul Brasov si ajungem tocmai in inima maramuresului. "Cei care doreresc sa petreaca un week-end tradituonal la o pensiune rustica in Maramures costul este de 100 de lei penytru doua persoane pe noapte.

avem restuarant deschis de la 8 dimineata la 2 noaptea", ne spune proprietara unei pensiuni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

CITY BREAK PESTE HOTARE
Daca aveti pofta de vacanta… Acum e momentul potrivit sa apelati la o agentie de turism si sa plecati din tara… pana de craciun si revelion preturile sunt mai bunicele. "Cel mai bine este sa ne gandim din timp la vacanta, sa o programam din timp si sane hotaran asupra destinatieie sa verificam ofertele. Cel mai bun raport calitate-pret ar fi in Republica Dominicana, sunt hoteluri apreciate, resorturi de 4-5 stele cu servicii all-inlusiv, raport calitate pret foarte bun, un sejur de 0 nopti incepe de la 1.200
de euro pe persoana. Austria este cea mai apreciata destinatie de ski, sunt condii foate bune, se schiaza pe ghetari, raport calitate-pret foarte bun, sunt hoteluri corecte ca si pret  acre ofera servicii bine", ne spun reprezentantii agentiilor de turism.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si