Se pregateste un nou caz Burnei! Cine este urmatoarea victima a sistemului! Mai multe nume grele sunt implicate si zeci de mii de pacienti vor fi sacrificati

Este un medic care a salvat mii de persoane de la moarte, a pus bazele transplantului hepatic in Romania, a dezoltat chirurgia robotica si multe tehnici operatorii. Doctorul Irinel Popescu a facut minuni in sala de operatii si pentru multi pacienti este ingerul prin care Dumnezeu i-a salvat.

C.I.P., duminică 30 septembrie 2018 , 20:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei de la capital.ro noteaza ca ar avea informatii conform carora medicul Irinel Popescu ar urma sa fie discreditat, la fel ca si medicul Burnei. In materialul respectiv se noteaza ca sursa Rise Project si se spune ca acestia ar urma sa scoata o ancheta prin care sa arate ca profesorul Irinel Popescu ar fi traficant de organe.

Ulterior, ancheta ar urma sa fie "rostogolita" si "inflorita"  in mai multe publicatii online, dar si pe TV, prin care să i se contureze un profil monstros celui mai sus mentionat. Pe aceeasi reteta de succes procurorul Delcea de la DIICOT s-ar sesiza si ca ai in cazurile Burnei si Lucan s-ar cere arestarea preventiva a acestuia, prof. dr. Irinel Popescu fiind un pericol public.

Desi medicul Irinel Popescu este un doctor care isi trateaza cu respect si profesionalism pacientii, se pare ca exista probleme mari sau interese in sistemul de sanatate care duca la discreditarea unui geniu in medicina.

DETALII DESPRE ACEST CAZ AI AICI

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si