Sebastian Bodu e supărat că pedofilul olandez s-a sinucis: „Păcat că nu a mers la pușcărie în România, ca să își dorească moartea”

Sebastian Bodu e supărat că pedofilul olandez s-a sinucis, pentru că Johannes Visscher ar fi avut viaţă grea la puşcărie.

Author: Matei Vaihan marți 24 septembrie 2019 , 19:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sebastian Bodu e supărat că pedofilul olandez s-a sinucis, după cum reiese dintr-o postare a fostului şef al Fiscului.

“Olandezul care a rapit-o, violat-o și ucis-o pe fetița din Dâmbovița s-a sinucis în Olanda. Păcat că nu a mers la pușcărie in România, ca să își dorească moartea. Trist e că România este, din cauza lipsei de implicare a statului, un fel de rai al pedofililor. Iar Olanda este, probabil, pepiniera pedofililor.” , a scris Bodu.( vezi ce spune fosta logodnică a pedofilului olandez)

Citeste si: Imagini cu olandezul suspect de crimă părăsind România. Cum arăta cu două zile înainte să se sinucidă

Sebastian Bodu e supărat că pedofilul olandez s-a sinucis. A intrat cu maşina într-un camion

Olandezul pedofil Johannes Visscher este cel care a răpit de pe stradă o fetiță de 11 ani, a băgat-o în mașină, a violat-o, iar apoi a omorât-o, corpul ei lăsându-l în câmp, la 7 kilometri de comuna Gura Șuții. Bărbatul din Olanda, principalul suspect în cazul uciderii micuței Mihaela Adriana, s-a sinucis.

Potrivit unor surse din cadrul poliției olandeze, pedofilul care ar fi agresat-o și ucis-o pe fetița din România în vârstă de 11 ani a intrat intenţionat cu maşina sa într-un camion.

Sebastian Bodu e supărat că pedofilul olandez s-a sinucis. Visscher avea cazier

În presă au apărut mai multe infoirmaţii despre pedofilul olandez Johannes Visscher. Bărbatul care și-a luat viața în urmă cu o zi ar fi un funcționar din sistemul public din Olanda. El lucra ca IT-ist la Agenția pentru Plasarea forței de muncă și asigurărilor sociale din Amsterdam. Potrivit autorităților, principalul suspect în uciderea fetiței din Dâmbovița avea cazier, antecedente penale de agresiune sexuală, fapte cu violență și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Pedofilul era filat de polițiștii olandezi. Bărbatul nu fusese reținut pentru că oamenii legii nu reușiseră să obțină mandatul internațional de arestare.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si