Secretul a iesit la iveala! Unde a ascuns Israela Vodovoz 200.000 de euro de fostul sot

Israela Vodovoz a murit pe 9 martie, in locuinta sa din Bucuresti. Ea a fost imormantata in Israel dupa ritualul specific religiei sale.

Author: M. P. sâmbătă 17 martie 2018 , 18:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa moartea femeii de afaceri incep sa iasa la iveala secretele din viata ei. Se pare ca ea ar fi ascuns suma de 200.000 de euro de teama ca fostul ei sot, Liviu Arteni, sa nu-i cheltuiasca.

Israela i-ar fi dat banii unui prieten apropiat si i-a spus sa aiba grija de ei, pentru ca nu vrea ca Liviu sa se foloseasca de ei.

Intr-o interventie telefonica la o televiziune, apropiatul Israelei a spus ce s-a intamplat cu banii.

“Am vazut in ultimele zile in ce stadiu se afla Liviu, Israelei nu i-ar fi placut sa il stie asa… Israela pastra bani si in casa. La cativa ani dupa nunta m-a rugat sa tin la mine o anumita suma de bani, la inceput mi-a fost teama. O cunosc din 2000 pe Israela. Ea obisnuia sa aiba in casa o rezerva de bani, cash. M-a rugat sa ii tin 200.000 de euro, eu i-am dat banii inapoi, apoi ei ii era frica sa nu afle Liviu de ei, sa nu ramana fara ei.

Eu vreau sa il ajut pe Liviu sa recupereze banii. Banii sunt ascunsi intr-un loc sigur. O sa il sun pe Liviu dupa emsiune. Vreau ca Liviu sa intre in posesia acestor bani.”, a declarat apropiatul Israelei Vodovoz in cadrul unei emisiuni.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si