Secții ale spitalului Caritas din Călărși, închise după depistarea unei bacterii

M.C.B., luni 17 decembrie 2018 , 20:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Imaginile sunt filmate în urmă cu un an, chiar în interiorul Spitalului Caritas din Rosiorii de Vede. Pacienții așteaptă cu orele pe hol, iar, când îndrăznesc să întrebe ceva, sunt luați la rost. 

 
Și nu doar comportamentul personalului lasă de dorit. În spital, și puricii sunt că la ei acasă. Angajații s-au resemnat deja cu problema gravă. 
 
La schimb, spitalul se pare că le da bacterii periculoase, rezistente la antibiotice. Este și cazul unui bărbat la care a fost confirmat bacilul piocianic.  Același microb care a fost găsit și pe lenjeria din spital. 
 
Tot ministrul Sănătății spune că, anul acesta, au fost găsite mai multe nereguli în spitalul din Rosiorii de Vede. Conducerea  unității ar fi încercat să ascundă totul. 
 
Statisticile arată că, în fiecare an, o mie de români mor din cauza bacteriilor din spitale.  

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si