Seful Politie Romane a demisionat din functie! Catalin Ionita este inlocuit de chestorul Ioan Buda, fostul sef al Politiei de Frontiera

Catalin Ionita, seful Politiei Romane, a demisionat din functie. Imputernicit ca inlocuitor pentru o perioada de sase luni, a fost chestorul Ioan Buda, fostul sef al Politiei de Frontiera.

L. S., marți 26 iunie 2018 , 12:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Chestorul principal de politie Catalin Ionita, Seful Politiei Romane, a solicitat ministrului afacerilor interne incetarea imputernicirii in functia de inspector general al Politie Romane si a mentionat ca motivele deciziei sunt personale.

Potrivit legii, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a transmis Prim-ministrului Guvernului Romaniei documentul si propunerea de imputernicire in functia de inspector general al Politiei Romane a chestorului general de politie Ioan Buda, fostul sef al Politiei de Frontiera.

Ioan Buda are o vechime de 28 de ani in MAI, iar in perioada 2015-2016 a avut functia de secretar de stat, sef al Departamentului Ordine si Siguranta Publica, pozitie din care a coordonat inclusiv activitatea Politiei Romane.

Chestorul principal Catalin Ionita a fost imputernicit in functia de sef al Politiei Romane la data de 17 ianuarie 2018 pentru o perioada de 6 luni.

sursa:observator.tv


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si