Şeful Poliţiei din Caracal e putred de bogat! Demisul Nicolae Mirea are patru terenuri, o casă şi două maşini!

Din declaraţia de avere a lui Nicolae Mirea reiese că şeful Poliţiei din Caracal e putred de bogat.

Author: Matei Vaihan marți 30 iulie 2019 , 14:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că şeful Poliţiei din Caracal e putred de bogat. Nicolae Mirea a fost destituit după ce s-a considerat că subalternii săi nu au intervenit la timp în casa criminalului Gheorghe Dincă. Întrebat de corespondentul MEDIAFAX dacă acțiunea de căutare a Alexandrei a fost una defectuoasă, Nicolae Mirea, șeful demis al Poliției Caracal, a răspuns că „polițistul a fost un executant”. ( vezi de ce a avut criminalul din Caracal gura de sânge)

Citeste si: Gheorghe Dincă a povestit ce i-a făcut Alexandrei în mașină: ”Am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și...”

Şeful Poliţiei din Caracal e putred de bogat: "Nu puteam să mergem fără autorizație"

„Eu nu lucrez în dosar. Am făcut percheziția. La percheziții fiecare forță și-a făcut treaba ei. Nu știu ce probă a ridicat criminalistul, pompierul când a secat fântâna nu a găsit nimic, mi-a făcut un proces-verbal, l-am pus la dosar. Dosarul l-a supravegheat procurorul. Percheziția s-a făcut sub comanda procurorului. Polițistul acolo a fost un executant”, a declarat Nicolae Mirea. Întrebat de ce a așteptat să se facă dimineață pentru a interveni în casa lui Gheorghe Dincă, Mirea a spus că fără autorizație nu putea intra noaptea: “Nu am stat deloc. Noi am muncit. Informațiile au venit la fel, noi am localizat, am muncit. Până am luat autorizările a venit dimineața. Nu puteam să mergem fără autorizație, nu putem intra noaptea”.

Şeful Poliţiei din Caracal e putred de bogat. A acoperit cu o bandă alba suma pe care a încasat-o  

Nu mai e un secret că şeful Poliţiei din Caracal e putred de bogat. Din ultima declaraţie de avere completată reiese că Mirea deţine, împreună cu soţia, patru terenuri, o casă de 366 metri pătraţi şi două maşini. Deşi este obligat de lege să-şi declare veniturile, el a acoperit cu o bandă alba suma pe care a încasat-o ca şef al Poliţiei Caracal.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si