Soțul prezentatoarei Oana Stancu a dat statul în judecată! Senatorul Daniel Zamfir contestă o decizie legată de ”despăgubiri expropiere” EXCLUSIV

Politicianul Daniel Zamfir s-a căsătorit cu prezentatoarea tv Oana Stancu în august 2015, cei doi devenind părinții unei fetițe.

Author: Petru Luca luni 07 septembrie 2020 , 10:18

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir este soțul Oanei Stancu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Politicianul Daniel Zamfir s-a căsătorit cu prezentatoarea tv Oana Stancu în august 2015, cei doi devenind părinții unei fetițe. Unul dintre marii contestatari ai actualului guvern, dar și al conducerii Băncii Naționale, Zamfir s-a remarcat prin susținerea proiectului legii dării în plată, care avantajează persoanele

care au făcut un credit în raport cu banca, în măsura în care nu mai pot susține plata ratelor pentru un credit ipotecar. 

Citeste si: Soțul știristei Oana Stancu, verdict dur pentru Guvernul Orban: ”Moțiunea de cenzură vă asigur că va trece”

Numit în 2018 președintele Comisiei Economice a Senatului, Daniel Zamfir și-a făcut recent timp și în ultima zi a lunii august a intentat proces statului român, la Tribunalul Ilfov. Având ca obiect ”expropiere despăgubiri- anulare hotărâre 1/12.06.2020”, dosarul are la rubrica ”pârât” statul român, prin Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor- Compania Națională de administrare a Infrastructurii rutiere. 

Daniel Zamfir deține 5 terenuri în județul Ilfov, 4 dintre ele fiind în Voluntari

Potrivit ultimei declarații de avere, senatorul Daniel Zamfir deține 5 terenuri în județul Ilfov (4 în Voluntari, unul în Ștefăneștii de Jos) și unul în județul Giurgiu (în Bolintin). Dacă până acum doi ani, la rubrica salariu soție apărea și suma încasată în televiziune de soția Oana Stancu, în ultimele două declarații de avere această sumă nu mai este trecută, în dreptul salariului știristei fiind trecută expresia ” rubrică anonimizată în baza unui acord de confidențialitate”.

Citeste si: Robert o confruntă pe Mihaela, după ce concurenta la chemat pe Laurențiu în camera roșie. Mihaela recunoaște că îl simpatizează pe Laurențiu: ”Mi-e drag!”- kanald.ro

Citeste si: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație- wowbiz.ro

Daniel Zamfir și Oana Stancu
Daniel Zamfir și Oana Stancu, la nunta din august 2015

De exemplu, în 2016, realizatoarea de emisiuni politice de la Antena 3 a câștigat uriașa sumă de 362.778 de lei, ceea ce înseamnă un salariu lunar de 30.227 de lei, adică aproximativ 6.700 de euro la acea vreme. Comparativ, dacă în 2016 Oana Stancu încasa de șase ori mai mulți bani din salariu decât soțul ei, în 2018 distanța dintre banii câștigați s-a redus la jumătate, adică Oana a adus în casă ”doar” de trei ori mai mulți bani decât Daniel Zamfir. 

Soții Zamfir la nuntă
La nunta lor, Daniel și Oana au avut un tort spectaculos

Înainte să se însoare cu Oana Stancu, Daniel Zamfir a mai fost căsătorit o dată, cu Ana Teodora, din prima căsnicie politicianul având două fete. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si