Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae (48 de ani), care a depus cateva amendamente discutabile la Legea gratierii, a povestit pe blogul lui cateva intamplari petrecute in tineretea sa, pe alocuri chiar revolutionara. "Adolescenţa mi-a mărit „spaţiul de acţiune”. La şaisprezece ani am început să joc fotbal la juniorii de la Mecanică Fină Bucureşti, pe atunci o echipă importantă din Divizia B. Terenul era undeva pe malul lacului Pantelimon iar până acolo se ajungea fie cu o linie rapidă, autobuzul 322 de la Foişor, fie cu un tramvaiul 28, pe o singură linie, de la Granitul până la gara Căţelu.

Cei mai mulţi coechipieri stăteau pe Pantelimon, de pe la blocul „Ambianţa” şi până pe la cinematograful „Cosmos”",  a rememorat Nicolae.
Parlamentarul, fost consilier al presedintelui Ion Iliescu, sustine ca a participat activ si la zilele fierbinti ale Revolutiei din decembrie 1989.  "După terminarea liceului, în 1986, m-am angajat la Mecanică Fină – tatăl meu a lucrat aici din 1975 până în 1985 – şi apoi am plecat în armată. După armată am lucrat în secţia de aparate de măsură şi control, într-o echipă ce realiza prototipuri. Revoluţia m-a prins ca muncitor la această fabrică. Ieşit cu un mare număr de colegi pe 22 decembrie dimineaţa, m-am trezit că dirijez coloana către centrul oraşului şi chiar că o comand în faţa barajelor militare de la Ministerul Agriculturii şi apoi la intrarea spre strada Oneşti. Întors la fabrică, am fost chiar timorat de faptul că mi se cerea părerea în aproape tot ce ţinea de deciziile din acele zile, de la paza intreprinderii, până la cele mai diverse acţiuni!", a
marturisit Nicolae. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si