Serbia a închis toate punctele de trecere a frontierei dinspre România

Autorităţile de frontieră din Republica Serbia au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara că, în scopul prevenirii extinderii bolilor contagioase în statul vecin, autorităţile competente vor interzice, respectiv limita temporar, intrarea şi deplasarea pe teritoriul Serbiei a cetăţenilor străini care vin din România, dar şi din alte ţări.

K.B., sâmbătă 14 martie 2020 , 14:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Serbia a închis toate punctele de trecere a frontierei dinspre România, ca măsură de prevenţie faţă de infecţia cu coronavirus.

Astfel, este vorba despre ţări precum: China (Hubei), Coreea de Sud (oraşul Daegu şi provinciile Gyeongsang de Nord), Elveţia (Cantonul Ticino), Italia, Iran şi România.

Citeste si: Inconștiența unui român infestat cu CORONAVIRUS trimite mai multe cadre medicale de la Spitalul Universitar în izolare

Citeste si: Dosar penal pentru o femeie care a călătorit din Italia în Germania și apoi în România

În România, punctele de trecere a frontierei cu Serbia care rămăseseră deschide, dar care acum se închid, sunt Moraviţa şi Jimbolia din judeţul Timiş şi Porţile de Fier I din judeţul Mehedinţi.

Măsurile se aplică şi şoferilor autovehiculelor de transport marfă. În cazul transportului internaţional de marfă, tranzitul va fi limitat la maxim 12 ore de la momentul intrării pe teritoriul Serbiei.

Citeste si: Toţi pacienţii infectaţi cu COVID-19 au o stare generală bună, cu excepţia bărbatului internat la Spitalul "Victor Babeş"

Măsurile nu se aplică persoanelor care au primit aprobare de intrare în Republica Serbia de la Ministerul Sănătăţii din ţara vecină.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si