Seriale de Crăciun 2022. Crăciunul vine cu emoție și nostalgie și multe persoane așteaptă această perioadă din an pentru a se putea bucura de Crăciun. Iată cele mai speciale seriale și filme pe care le poți viziona de Crăciun cu persoanele dragi!

Christmas Flow

În apropierea Crăciunului, o poveste de dragoste la care nimeni nu se aștepta începe între un rapper celebru și o jurnalistă foarte bună.

Cei care vor viziona acest serial vor vedea cum merge relația dintre ei două persoane foarte diferite care se plac mult, potrivit Alistmagazine.ro.

Citește și: VIDEO- Cum va arăta masa de Crăciun a vedetelor din România?

Seriale de Crăciun 2022.

Christmas Flow, serial de Crăciun

[Sursa foto: Netflix]

The Santa Clauses

The Santa Clauses este serialul de sărbători care poate fii văzut alături de întreaga familie. Scott Calvin (Allen) este pregătit de pensionare și caută acum pe cineva care să îi ia locul pentru a fi Moș Crăciun, crezând că se va putea bucura de timp alături de cei dragi. Alegerea pe care o face nu e cea mai potrivită, iar Scott este rechemat și trebuie să meargă de urgență la Polul Nord pentru a reface lucrurile care au luat-o razna când altcineva a fost în locul lui.

Citește și: Când se merge cu Steaua în 2022? Tradiţii şi colinde de Crăciun

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Seriale de Crăciun 2022.

The Santa Clauses, serial de Crăciun

[Sursa foto: Disney+]

I Hate Christmas

O adaptare în limba italiană după un serial norvegian, I Hate Christmas este aventura amuzantă a unei femei care le spune părinților ei că are un prieten în realitate acesta nu există. Ceea ce ea a spus nu este crezut prea mult timp și trebuie să găsească în timp rapid un bărbat pe care să-l ducă acasă la părinții ei de Crăciun, ceva ce nu se poate realiza atât de ușor.

Seriale de Crăciun 2022.

I Hate Christmas, serial de Crăciun

[Sursa foto: Netflix]

Pur și simplu dragoste – Love Actually

Love Actually este unul dintre cele mai frumoase filme de Crăciun. Acesta spune o serie de povești minunate. Prin acest film veți descoperi cu adevărat farmecul sărbătorilor de iarnă. De asemenea, veți descoperi cum trăiesc personajele sărbătorile de iarnă, care sunt peripețiile acestora, dar și cum încearcă să se redescopere.

Citește și: Un Crăciun sărac pentru mulți români

Crăciunul la castel – A Princess for Christmas

Cu siguranță veți îndrăgi această comedie. Jules, tânăra din Buffalo, primește custodia nepoților săi, după ce sora și cumnatul pierd viața într-un accident.

Jules primește o invitație din partea unei rude pentru a-și petrece ziua de Crăciun cu el într-un castel din Europa. În acest moment începe aventura lui Julesc și a celor doi copii.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Din cauza creșterii prețurilor vom mânca mai puțin și mai prost anul acesta de Sărbători

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Seriale de Crăciun 2022.

Seriale de Crăciun 2022: Filme speciale pentru perioada sărbătorilor de iarnă

[Sursa foto: PixaBay]

Vacanță – The Holiday

Personajele principale ale filmului sunt Cameron Diaz și Kate Winslet. Acestea nus e cunosc personal, însă vorbesc pe internet și fac schimb de case pe parcursul sărbătorilor de iarnă. Un element care le leagă sunt decepțiile în dragoste pe care acestea le trăiesc. Amanda va lăsa luxul din casa din LA și decide să se ducă în Anglia. Iris se bucură de o vacanță exact așa cum nu a mai avut. Starea de spirit va fi schimbată prin intermediul acestui film de comedie.

Miracolul de pe strada 34 – Miracle on 34th Street

Film de Crăciun american de comedie unde, Moș Crăciun, reușește să o convingă pe o fetiță că sărbătoarea Crăciunului este una reală. Filmul este considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului 1947.

Citește și: Bazar caritabil de Crăciun


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si