Serialul fenomen Squid Game caută candidați pentru un joc în viața reală: „O serie de încercări care-ți taie respirația”

Un serial care a creat multe discuții, dar care a devenit cea mai bună lansare a unui serial pe Netflix cu 111 milioane de vizionări, caută acum candidați din toată lumea pentru un joc în viața reală, transmite AFP.

Author: Laura Macovei joi 16 iunie 2022 , 07:54

Serialul fenomen Squid Game caută candidați pentru un joc în viața reală: „O serie de încercări care-ți taie respirația”

Serialul fenomen Squid Game caută candidați pentru un joc în viața reală: „O serie de încercări care-ți taie respirația”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Care sunt condițiile de care trebuie să țină cont participanții

Trebuie să aibă cel puţin 21 de ani, să fie "disponibili să participe la program timp de maximum 4 săptămâni prevăzute la începutul lui 2023" şi

"să fie în măsură să călătorească în toate locurile care vor fi indicate". 

" La finalul celui mai mare apel de casting din istoria reality TV, 456 de concurenţi reali vor lua parte la joc, în căutarea unui jackpot de 4,56 milioane de dolari care poate schimba o viaţă", scrie platforma pe un site numit "Squid Game: The Challenge".

Citeste si: Trei stațiuni de la malul Mării Negre pe care ar trebui să le vizitezi în 2022

Organizatorii săi caută "participanţi anglofoni ce vin din orice parte a lumii". 

„O serie de încercări care-ţi taie respiraţia”

"Jucătorii adevăraţi vor fi introduşi în universul emblematic al Squid Game şi nu vor şti ce-i aşteaptă", este indicat pe formularul de recrutare, care promite "o serie de încercări care-ţi taie respiraţia". 

În serial, cei care pierd sunt ucişi pe măsură ce trec de probe, ar în viitorul program reality, "cel mai rău lucru care se poate întâmpla este să rămâi cu mâinile goale", precizează Netflix pe site.  

Citeste si: Un nou ajutor militar în valoare de 1 miliard de dolari pentru Ucraina, anunțul a fost făcut de un oficial american

"Fie că vor câştiga sau vor pierde, toţi jucătorii vor ieşi nevătămaţi. Dar dacă câştigi, câştigi în stil mare!", insistă platforma în formularul de recrutare.

"Squid Game" pune în scenă sute de personaje provenite din rândurile celor mai marginalizate din Coreea de Sud, ce participă la jocuri de copii pentru a câştiga o mare sumă de bani, cu riscul de a fi ucişi. 

Acest anunţ a fost făcut la câteva zile de la oficializarea celui de-al doilea sezon "Squid Game". În aprilie, creatorul său, Hwang Dong-hyuk, a indicat că nu va fi gata înainte de 2024. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si