Ivana face senzație la Cupa Mondială 2022. Ea a lăsat bărbații muți de uimire pe stadioane. Tânăra brunetă a devenit celebră pentru aparițiile ei la campionatul de fotbal din acest an.

Ivana Knoll pune inimile bărbaților pe jar

Bruneta are peste 2,8 milioane de urmăritori pe Instagram, iar comunitatea ei crește vizibil de la o zi la alta. Numărul fanilor crește cu fiecare apariție incendiară de pe stadion care este apoi postată în online.

Încă de la începutul Cupei Mondiale 2022, Ivana a atras atenția cu aparițiile ei pe stadioanele din Qatar, fiind suporter înfocat al Croației, țara din care provine. Tânăra are 30 de ani și este model, fiind obișnuită să fie apreciată pentru frumusețea ei încă de pe vremea când devenea Miss Croația.

Citește și: Încă un jurnalist acreditat la Cupa Mondială de fotbal a murit

Ivana și-a susținut echipa națională cum a putut mai bine. Eliminarea Croației de seara trecută nu i-a picat deloc bine modelului. Argentina a învins țara europeană cu 3-0 și astfel s-a calificat în finala Campionatului Mondial.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Victoria Marocului la Campionatul Mondial din Qatar a adus haosul pe străzile din Paris

La ieșirea de pe stadion, Knoll nu a putut să-și nege nemulțumirea și a dat declarații care i-au supărat pe suporterii Argentinei.

„Nu cred că Argentina este o echipă așa bună, de asta sunt așa supărată. Nu am avut o zi bună, am avut chiar o zi proastă.

Asta a fost tot.", a afirmat Ivana Knoll, potrivit Marca.

Citește și: Familia lui Pele, mesaj în legătură cu starea fotbalistului: „El va fi bine. Va vedea Brazilia câștigând trofeul a şasea oară”

La final de săptămână, modelul declarat de mulți sex-simbolul anului 2022 va apărea pentru ultima dată pe un stadion din Qatar, la finala mică a Cupei Mondiale 2022.

Citește și: Argentina este în finala CM 2022 din Qatar după ce a învins-o pe Croația în prima semifinală


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si