Sfântul Ilie 2022: Românii obișnuiesc ca în zi mare de sarbătoare, inclusiv de Sfântul Ilie, să le înseineze ziua celor mai dragi persoane și cunoscuților cu un frumos și emoționant mesaj de „La mulți ani!”. 

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Ilie?

Potrivit tradiției, persoanele care poartă numele de Elia, Eliade, Ilia, Ilie, Iliuță, Ilieș se sărbătoresc în data de 20 iulie.

Mesaje de Sfântul Ilie 2021. Totodată, femeile care poartă numele de Ileana și Ilia, Ilinca și Eliana sunt și ele sărbătorite de Sfântul Ilie, deoarece numele lor sunt derivate de la numele lui. Potrivit unor statistici, peste 120.000 de români poartă numele Sfântului Prooroc Ilie.

Sfântul Ilie 2022: Mesaje, urări şi felicitări cu La mulţi ani!

La mulți ani și spor în toate, cu belșug și sănătate! Să trăiești, Ilie/Ileana!

Iți doresc ca Sfântul Ilie de azi să îți împlinească visurile și să te ocrotească tot restul vieții tale.

Sper ca sărbătoarea Sfântului Ilie să fie un nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… cu multă dragoste!

Cu ocazia zilei de Sfântul Ilie îți urez un călduros “La Mulți Ani”! Un gând bun de Sfântul Ilie!!!

Fie ca toate dorințele să vi se împlinească! Să ai parte de tot ce-ti dorești, să fii fericit cu cine-ți dorești, să fii sănătos și să fii iubit cum te iubesc eu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Sărbătoare 13 iulie 2022: Ce sfânt este prăznuit în calendarul orodox

Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Ilie pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

Sa-ti dea Domnul sănătate, judecata înțeleapta, viată lunga pământeasca, ce dorești sa se împlinească!

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului sa ai parte numai de împliniri, satisfacții, multa sănătate, si Dumnezeu sa te călăuzească si sa orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce sta sa înflorească! “La mulți ani!”

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zâmbete in viată…La Mulți Ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi.

Citeste si: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Roman, pusă la zid de angajații unui hotel: "Nu știu cine te consideră pe tine vedetă, tatăl tău a fost, eu de tine n-am auzit până ieri"- radioimpuls.ro

In aceasta sfântă zi, îți doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sf. Ilie să te călăuzească mereu in viată.

LA MULȚI ANI! De Sf. Ilie, fie ca cei dragi sa te înconjoare cu căldura sufletelor lor, iar fericirea să rămână în viața ta pentru totdeauna!

Azi, de Sfântul Ilie îți doresc tot ce e mai bun pentru tine. Iți doresc ca aceasta perioada sa iți aducă multa zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău si sa poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Dragoste și multe bucurii!

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate!

La mulți ani! Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

Citeste si: Calendar ortodox 15 iulie 2022. Ce sărbătoare este vineri?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si