Potrivit cotidianului El Periodico, fotbalistul trece de ceva timp "printr-o criză sentimentală", motiv pentru care ar fi înșelat-o pe cântăreață.

Shakira i-a cerut să se mute de acasă

După ce l-ar fi prins în fapt, Shakira i-a cerut lui Pique să se mute singur în apartamentul lui, lucru cu care apărătorul a fost de acord.

Episodul s-a petrecut acum câteva săptămâni, iar de atunci și până acum Pique locuiește singur. 

Citeste si: Shakira a fost convocată de un judecător pentru fraudă fiscală

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas", a menționat sursa. 

Cei doi nu erau căsătoriți

Jurnalistul Emilio Perez de Rozas informează că fotbalistul și cântăreața nu mai locuiau în aceeași casă, iar în ultimele săptămâni, Pique ar fi început să aibă o viață nocturnă mult mai intensă, fiind văzut în repetate rânduri în oraș, potrivit sport.ro.

Citeste si: Shakira si Gerard Pique au fost jefuiti!

Shakira și Pique au împreună doi băieți, și deși nu s-au căsătorit, păreau unul dintre cele mai solide cupluri din lume. Recent, au apărut informații în presa din Spania conform cărora relația lor nu trecea prin cel mai bun moment, după cum anunța jurnalistul Emilio Perez de Rozas. 

Citeste si: Mercur iese din retrograd în zodia Taur, începând cu 3 iunie 2022. Cum va fi perioada următoare pentru fiecare zodie

Shakira și Pique nu au confirmat despărțirea și nu este pentru prima oară când ziarele spaniole scriu că cei doi s-au despărțit.

Citeste si: O mamă este cercetată penal pentru că fetița sa a luat o supradoză de sirop anti febră. Minora a ajuns pe mâna medicilor

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si