Suceveanca are acum dosar penal, după ce fiica sa de trei ani a ajuns la spital cu o supradoză de sirop anti febră. Micuța ar fi înghițit involuntar sirop anti termic, iar femeia a realizat mai târziu ce s-a întâmplat.

Citește si: Opt persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs pe DN 10

Întâmplarea a avut loc în Rădăuți, Suceava.

Fata a ajuns la spital cu supradoză de sirop anti febră. În urma incidentului, pe numele mamei sale s-a deschis dosar penal. Se pare că micuța a ingerat siropul într-un moment în care a rămas nesupravegheată.

Întâmplare neașteptată în Suceava

Conform polițiștilor, marți, în jurul orei 10:00, mama se afla într-o cameră a locuinței și îl adormea pe unul dintre cei trei copii ai săi. Atunci, fata de trei ani a mers în altă cameră și a luat mai multe înghițituri dintr-un sirop anti termic, informează stirisuceava.net.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește si: Copiii au liber la pașapoarte de 1 iunie. Documentele se pot face fără programare

Femeia a dus-o imediat pe fetiță la Spitalul municipal Rădăuți. Ea și-a dat seama imediat de ce făcuse fiica sa. La unitatea medicală i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu „ingestie involuntară de alte analgezice, neopioide și antidiuretice”. Copila a rămas internată în spital, pentru a fi sub supraveghere medicală.

Citește si: Copii și femei gazate la finala Ligii Campionilor

Poliția a intervenit în acest caz și a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Citește si: Două mașini s-au ciocnit grav pe o șosea din Botoșani. Zece persoane, dintre care șapte copii, au ajuns la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si