Si-a batut sotia pana a lasat-o inconstienta, apoi le-a trimis filmarea socrilor. "V-am spus ca o omor daca nu imi indepliniti dorinta!"
Social

Si-a batut sotia pana a lasat-o inconstienta, apoi le-a trimis filmarea socrilor. "V-am spus ca o omor daca nu imi indepliniti dorinta!"

A.S.
16 apr 2018

Si-a batut sotia cu o curea pana a lasat-o incontienta, apoi le-a trimis imaginile sfasietoare socrilor si cumnatului care refuzasera sa ii dea ce le-a cerut.

Incidentul cutremurator a avut loc in provincia indiana Pradesh, acolo unde un barbat si-a imobilizat sotia si apoi a batut-o cu o curea pana a lasat-o inconstienta. Barbatul a fost nemultumit de zestrea pe care parintii i-au dat-o fetei si le-a cerut inca 50.000 de rupii. Pentru ca acestia au refuzat, barbatul s-a razbunat crunt pe tanara.

Citeste si: A batjocorit o copila de 12 ani pana a lasat-o insarcinata, dar nu va face o zi de puscarie! "E batran si infirm, domnule judecator..."

"M-a lovit cu salbaticie timp de 4 ore pana am lesinat. Cand mi-am revenit, aveam mainile legate. Eu nu am avut parte de educatie si de asta sunt in aceasta situatie. Viata mea este distrusa", spune tanara.

Pana in acest moment barbatul nu a fost arestat si sunt slabe sanse ca acesta sa fie tras la raspundere, deoarece in India violentele la adresa femeilor sunt la ordine zilei.

Sursa: ND TV

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook