Canile cu papusi in miniatura sunt realizate in lut polimeric de Simona Pop. Lucreaza cu multa migala si reuseste sa creeze opera de arta din materialele colorate.

2- 3 ore dureaza sa "aduca" la viata o papusa. Apoi aceasta ajunge la cuptor pentru cateva minute, dupa care este gata de pus pe cani sau pe bijuterii.

Citeste si: Îți dorești un weekend plin de răsfăț și relaxare? Băile Felix, destinația de vis care îți oferă asta!

Aceasta este colectia de DollMe pe cani in varianta de romancute, este o colectie care s-a lasat asteptata dar la initiativa mai multor clienti fideli am spus ca e momentul sa apara.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ideea de a crea aceste produse i-a venit dupa ce a vazut obiecte de artizanat pe internet.

"Acum trei ani si jumatate aveam un job stabil si confortabil dar simteam ca ceva nu mai este pe sufletul meu si am simtit ca trebuie sa fac un pas in lateral sis a o iau de la zero, aveam pasiunea pentru arta inca de mica, am pictat, am desenat", spune artizanul acestor bijuterii.

Citeste si: Cât de bogat este preotul care va candida la alegerile europarlamentare! Cristian Terheş este şi director la o companie din SUA şi încasează un salariu uriaş!

Si-a dat demisia si si-a urmat visul: acela de a avea o afacere cu obiecte create manual.

Acum, Simona munceste cu placere cate 10-12 ore pe zi pentru a reusi sa finiseze 4 cani de colectie.

Una singura costa 135 de lei, iar accesoriile incep de la 65 de lei.

Citeste si: Londra este mai aproape de un Brexit dur decat de o iesire controlata din Uniunea Europeana

Obiectele handmande sunt postate pe retelele de socializare si au mare succes. Clientii nu au intarziat sa apara, iar canile cu figurine sunt comandate nu doar in tara, ci si in strainatate.

"Au ajuns in Statele Unite, chiar nu demult o clienta mi-a scris ca au ajuns cele doua cani la San Francisco, mi-am zis wow si eu vreau sa ajung acolo intr-o buna zi, in Australia, in Asia, in India am si acum cereri pe cani in mod special.", mai spune ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si