Si-a injunghiat sotul de 31 de ori, apoi a distrus casa si s-a legat pentru ca totul sa para un atac. Motivul cutremurator pentru care femeia a facut asta

Sandra Melgar a fost gasita in dulap, legata, de catre prietenii ei. Insa asta nu e tot…

duminică 22 octombrie 2017 , 11:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Prietenii au ajuns in casa lui Jaime si a Sandrei Melgar, pregatiti pentru o petrecere. Era aniversarea casatoriei lor si i-au invitat pe apropiati sa sarbatoareasca impreuna. Nu au raspuns, iar invitatii si-au dat seama ca usa e deschisa, asa ca au intrat. Atunci au devenit martorii unei scene de groaza.

Jaime, in varsta de 52 de ani, era mort. Fusese batut si injunghiat de 31 de ori. Sandra era in viata, insa legata strans de un scaun si incuiata intr-un dulap.
Initial, acestia au crezut ca hotii le-a invadat casa, insa apoi si-au dat seama ca nu furasera nimic. Femeia a declarat ca nu isi aminteste nimic, doar ca s-a trezit legata.

Crima a cutremurat intreg cartierul, insa politistii si-au dat seama ca povestea femeii nu se leaga. Nu existau urme care sa arate ca cineva le-ar fi patruns in casa. In cele din urma, acestia au descoperit ca barbatul avea o asigrare de 500.000 de dolari, de pe urma careia femeia ar fi profitat. Ei cred ca Sandra si-a ucis sotul, apoi a distrus casa si s-a legat pentru ca totul sa para un atac, noteaza mirror.co.uk.

A fost nevoie de aproape doi ani pentru ca politistii sa gaseasca dovezi impotriva femeii si sa o acuze de crima. Ea a fost condamnata la 27 de ani de inchisoare. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si