O mamă a fost condamnată la închisoare în Italia, în provincia Como, după ce și-a forțat fiica să urmeze o dietă strictă.

Citește și: Filmul tragediei din Sibiu, acolo unde un copil de trei ani a căzut de la etaj, în timp ce mama lui era la magazin. Vecinii sunt în stare de șoc: ”Mama copilașului plângea”

Femeia și-a obligat copilul de 16 ani să nu se îngrase, mai mult să nu depășeasca 47 de kilograme, informează La Repubblica.

Mama în vârstă de 54 de ani a fost condamnată la un an și patru luni de închisoare pentru abuz de gradul I, transmite sursa citată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Avocații apărării au anunțat că vor contesta decizia tribunalului din Como și fac recurs.

"Mama i-a dorit binele fiicei sale", spun avocații apărării

În cadrul procesului, Alessandra Colombo Taccani, avocata femeii, a susținut că mama „a dorit doar binele fiicei sale și a acționat mereu pentru a proteja sănătatea fetei”.

Conform spuselor mamei de 54 de ani, ea a acționat astfel încât să evite problemele cu spatele pe care le avea fata în momentul în care lua în greutate.

Totuși, judecătorii au considerat că atitudinea mamei ar fi mers mult mai departe. Fata de 16 ani s-ar fi confesat unei mătuși care a făcut apoi plângerea în justiție, în 2019.

Mama o mobiliza pe fată spunându-i că e „grasă” și „urată” 

Mama ar fi forțat-o pe tânără să țină o dietă cu lipsă de hrană și să se cântărească constant. De asemenea, ar fi umilit-o și insultat-o, spunându-i că este „grasă” și „urată”.

În procesul care a început în primăvara anului 2023, acuzarea a cerut o pedeapsă de doi ani. Apărarea a cerut, în schimb, achitarea femeii.

Citește și: Deznodământ tragic pentru un tânăr de 14 ani. Băiatul a fost accidentat mortal de un tren de călători, în Roman

Avocatul apărării a explicat, după cum a raportat Corriere della Sera: „Suntem convinși că am demonstrat că nu a existat nicio maltratare. Am încredere în dreptate și adevăr și vom face recurs după citirea motivelor. Mama a acționat întotdeauna doar pentru binele fiicei sale și, în opinia noastră, nu există niciun temei pentru a vorbi de maltratări în acest caz”

Mama o mobiliza pe fată spunându-i că e „grasă” și „urată” 

Condamnată la închisoare pentru că o teroriza pe fiică spunându-i că e „grasă” și „urată”  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si