Și-a omorât soțul pentru a se apăra de el, acum este condamnată la 5 ani de închisoare

O femeie din Botoșani care era abuzată de către soțul ei, a decurs la cea mai necuvenită faptă și l-a ucis pe acesta în momentul în care se apăra de acesta în timpul unui conflict. Din păcate patru copii au rămas fără tată, iar acum vor rămâne și fără mama lor care are de ispășit 5 ani de închisoare.

Author: Andreea Bolocan marți 15 iunie 2021 , 17:37

Crimă în Botoșani provocată de către o femeie mama cu 4 copii
Crimă în Botoșani provocată de către o femeie[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Incredibila crimă a avut loc în luna octombrie a anului 2020, în urma unui conflict aprins între Mihaela, o mamă din Botoșani, comuna Flămânzi și soțul ei.

Ceartă între doi soți care a dus la o crimă oribilă

Mihaela era supusă adeseori la agresiuni violente din partea soţului său, iar aceste lucruri nu le erau străine nici poliţiştilor, care în 2014 l-au amendat pe bărbat pentru că „a adresat inculpatei cuvinte și expresii jignitoare, de natură să-i lezeze demnitatea”, scrie botosaneanul.ro.

Citeste si: Crimă șocantă în Capitală. O tânără de 23 de ani a fost înjunghiată de către concubin

Astfel, Mihaela a povestit că nu a mai putut să suporte ceea ce i se întâmpla cu regularitate. "În acea zi cearta a izbucnit din nimic și soțul meu m-a trimis să mai cumpăr băutură și pentru că eu n-am vrut, m-a prins de gât și de față și m-a

îmbrâncit tare. Atunci, de nervi, am luat cuțitul și l-am lovit, fără însă să mă gândesc că ar putea să moară. Eram atât de nervoasă pentru că se adunaseră prea multe, pur și simplu se umpluse paharul", a povestit aceasta.

În pronunțarea sentinței de condamnare la cinci ani de închisoare, judecătorul a luat în calcul şi situația femeii dinainte de comiterea crimei.

Totodată, Tribunalul Botoșani a obligat-o pe femeie să le achite celor patru copii ai săi daune morale de un milion de lei, însă o sentință finală în acest caz va pronunța Curtea de Apel Suceava, următorul termen din dosar fiind programat în 18 iunie.

Citeste si: Alexandra Dumitru, câștigătoarea sezonului opt ''Bravo, ai stil!'', a intrat în posesia premiului de 100.000 de lei- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

În apărarea femeii au venit mai mulţi martori, inclusiv cumnatul său, care a povestit ce viaţă grea ducea femeia alături de patenerul său.

"Știu ce viață a avut Mihaela pentru că eu sunt căsătorit cu sora ei și locuiesc în gospodăria mamei ei. A avut parte de certuri și bătăi și de multe ori a ajuns acasă la mama ei desculță și plângând. De multe ori soția mea mă suna pe mine să mă duc până la Mihaela acasă pentru a-i despărți.”, a precizat cumnatul Mihaelei.

Mihaela și-a ucis soțul fără să vrea[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: O mamă și-ar fi omorât fiica de 4 ani, după ce a obligat-o să stea timp de 3 zile în picioare într-o spălătorie

Certuri și bătăi provocate de consumul de alcool

Se pare că soțul Mihaelei era dependent de alcool, iar acesta a făcut-o și pe ea să înceapă să bea. Acesta fiind beat, i-a spart nasul soției sale și a umplut-o de sânge pe față. Imediat după ce a fost agresată de soțul ei, Mihaela s-a dus în fugă la rudele sale și le-a povestit totul cum s-a întâmplat.

Citeste si: „Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel Balaciu. Ce și-au spus cei doi- kfetele.ro

Citeste si: Dezvăluirea halucinantă care i-a lăsat muți de uimire pe procurori. Daniel Balaciu, motivul pentru care nu a chemat ambulanța când Dana Roba zăcea într-o baltă de sânge- radioimpuls.ro

”Certurile proveneau și de la consumul de alcool al soțului ei, iar în ultimii ani începuse și Mihaela să mai consume. Foarte mult au suferit copiii lor din cauza acestor certuri și scandaluri, iar fetița este cea care a suferit cel mai mult și știu acest lucru pentru că am discutat cu copiii atunci când veneau acasă la soacra mea. Cred că s-a ajuns în situația asta pentru că Mihaela nu a mai suportat scandalurile, atâta umilință și atâta suferința. După cum puteți vedea, Mihaela are nasul rupt în urma loviturilor aplicate de soțul ei și atunci a venit la noi acasă plângând și plină de sânge", a mai declarat cumnatul Mihaelei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si