Crimă șocantă: un tânăr l-a ucis pe iubitul mamei sale

O crimă teribilă a avut loc în Londra. Un tânăr l-a omorât pe iubitul mamei sale în vârstă de 45 de ani. Crima a avut loc sub ochii mamei.

Author: Georgiana Balaban marți 13 iulie 2021 , 19:38

și-a ucis tatăl pentru a-și salva mama
Paul a fost omorât de fiul vitreg.[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Momente de cumpănă pentru o familie din Kenley, Londra. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, l-a omorât pe concubinul mamei. Paul McCarroll avea 45 de ani.

Nicholas Jones nu a mai rezistat și l-a ucis pe bărbatul mamei sale. El a zis că doar în acest fel mama lui nu va mai fi controlată de Paul McCarroll.

Citeste si: VIDEO| Ospătarul asasin a ucis cu maceta

Crima odioasă a avut loc în sudul Londrei. Tânărul nu a mai suportat comportamentul pe care concubinul mamei sale îl prezenta față de aceasta. A fost cuprins de furie, așa că Nicholas a recurs la un gest neașteptat. El l-a ucis pe Paul McCarroll, în vârstă de 45 de ani, în timp ce se relaxa.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul violului urmat de crimă din Corbu. "A recunoscut totul"

Un tânăr și-a ucis tatăl vitreg pentru „a-și salva” mama

Gândul că altcineva este mai important în viața mamei lui nu i-a dat pace. Nicholas Jones a luat o decizie care i-a schimbat viața. Tânărul nu a putut să accepte că mama are o altă relație după ce tatăl biologic nu mai face parte din viața lor. O bună perioadă de timp l-a acceptat pe Paul, însă acum nu a mai rezistat.

Citeste si: Un bărbat de etnie romă a murit în străinătate. Polițistul i-a pus genunchiul pe gât, la fel ca în cazul lui George Floyd

și-a ucis tatăl pentru a-și salva mama
Crimă odioasă în Londra.[Sursa foto: Facebook]

Când Paul McCarroll se relaxa și se uita la televizor împreună cu iubita sa, tânărul a luat o armă albă și l-a luat prin surprindere. Tânărul l-a înjunghiat pe Paul chiar sub privirile mamei sale. Îngrozită de fapta fiului său, femeia a sunat imediat la numărul de urgență pentru a putea salva viața bărbatului alături de care trăia.

Poliția și salvarea au ajuns imediat la fața locului. Medici au încercat să-i salveze viața bărbatului și l-au resuscitat timp de minute bune, însă în zadar.

Cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul lui Paul McCarroll în vârstă de 45 de ani.

Oamenii legii l-au reținut pe criminal, iar în urma anchetei au descoperit că el era tulburat mintal. Nicholas Jones a fost internat, apoi la un spital de psihiatrie. Chiar dacă se află pe mâna polițiștilor, el își menține ideea și argumentează constant că mama sa putea fi controlată de victimă.

Citeste si: Un copil de aproape doi ani a fost găsit mort într-un apartament din Cernavodă. Mama a încercat să fugă

Bărbatul va rămâne internat în centrul de specialitate până în septembrie, când îşi va afla sentinţa. „I-ar putea controla mintea”, mărturisește constant Nicholas Jones.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si