Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” - familie model și pe timp de pandemie

Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” se iubesc ca în prima zi. După ce au devenit părinți, iubirea lor s-a consolidat și mai mult. Cei doi îmdrăgostiți sunt acum de nedespărțit.

Author: Georgiana Balaban miercuri 06 ianuarie 2021 , 17:14

simina și alex zănoagă de la puterea dragostei
Familia Zănoagă de Crăciun.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” sunt o familie model, chiar și pe timp de pandemie. După ce au petrecut sărbătorile de iarnă în trei, familia Zănoagă a ieșit la shopping.

Cu măștile la purtător și cu micuțul Dominic după ei, Simina și Alex au mers astăzi la un renumit centru comercial din Capitală.

Cel mai renumit cuplu de la „Puterea Dragostei”

Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” sunt foști concurenți ai sezonului trecut. Cuplul este unul dintre cel mai renumite perechi din casa iubirii de la Kanal D. Cei doi s-au cunoscut, s-au plăcut. S-au mutat împreună în București, au devenit părinți și s-au căsătorit. În ziua cununiei lor, prietenii, familia, dar și mulți foști concurenți „Puterea Dragostei” le-au stat alături.

Citeste si: Simina de la "Puterea Dragostei", despre Bianca Comănici: "Suntem mult mai..."

simina și alex zănoagă de la puterea dragostei
Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” - la cumpărături.[Sursa foto: Instagram]

Familia Zănoagă este de nedespărțit. Cei doi au mărturisit că se gândesc chiar să mai facă un copil. Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” sunt singurii îndrăgostiți, din cadrul show-ului televizat, care au devenit părinți.

Citeste si: Ce a ajuns să facă Simina de la „Puterea Dragostei” pentru a-și îngriji copilul. Cum câștigă bruneta banii

În prezent, Simina, Alex și Dominic locuiesc într-un apartament din București. Cei doi îndrăgostiți se iubesc mai mult ca niciodată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si